Черен петък Jumbo, Джъмбо

“Големи намаления, големи пазарувки – Черен петък в Jumbo!”
Ето още оферти за детски дрехи и играчки онлайн:

ЕМАГ

Бебешки и детски дрехи и играчки, пелени, детска стая, детски превозни средства, майчинство и бременност


Черен петък ОЗОН
Ново зареждане на оферти в ОЗОН!

Кампанията е с продължителност до 05.07. 2024 г.
Телевизори, смартфони, таблети, монитори, лаптопи, гейминг, аудио, фотоапарати, малки електроуреди, детски играчки, бебешки продукти и много други…


KIDSCORNER

Бебешки дрешки за момче и момиче, детски комплекти за момчета и момичета


BGBRANDS

Детски и бебешки стоки – дрехи, обувки, игри и играчки, книги, термобельо


ABUBU.BG

Детски и бебешки дрехи от Англия


FINTERA.BG

Бебешки колички и детски артикули


MITEV.COM

Кукли, игрални комплекти, игри, камиони, багери, самолети, пъзели, играчки с радиоуправление и други…


Какви са най-добрите оферти на Jumbo за черен петък?

Черният петък е един от най-големите пазарни събития в годината, когато магазините предлагат невероятни отстъпки на своите продукти. Jumbo, един от най-големите търговски вериги в България, не прави изключение и предлага множество оферти за своите клиенти.

Една от най-добрите оферти на Jumbo за черен петък е на играчки. Търговската верига предлага до 50% отстъпка на много от своите играчки, което е перфектно за родителите, които търсят подаръци за своите деца. Отстъпките включват играчки за всички възрасти, от бебешки играчки до играчки за по-големи деца.

Ако сте в търсене на нови дрехи или обувки, Jumbo също предлага много отстъпки на тези продукти. Търговската верига предлага до 50% отстъпка на много от своите дрехи и обувки, включително за мъже, жени и деца. Това е перфектно за хората, които търсят нови дрехи за зимния сезон или за подаръци за своите близки.

Важно е да се отбележи, че офертите на Jumbo за черен петък са налични само за ограничен период от време. Затова е важно да посетите магазина възможно най-скоро, за да се възползвате от тези невероятни отстъпки.