Черен петък компютри 2024


Черен петък компютри

“Най-добрите оферти за компютри – очаквайте Черен петък!”

Компютри в EМАГ

Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus, Apple, Microsoft и други


Компютри в ОЗОН

Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus, Apple, Fujitsu, Ozone и други


Компютри в ЗОРА

Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus и други


Компютърният черен петък е един от най-очакваните дни на годината за всички технологични ентусиасти и потребители на компютри. Това е денят, в който магазините предлагат невероятни отстъпки и специални оферти за компютри и свързаните с тях аксесоари. В тази статия ще ви представим най-добрите оферти за компютри, които можете да намерите през черния петък.

Един от най-популярните компютърни марки, които предлагат отлични отстъпки през черния петък, е Dell. Тази година Dell ще предложи големи намаления на някои от своите най-нови модели настолни компютри. Това е отлична възможност да си осигурите мощен компютър на изключително ниска цена.

Ако сте фен на Apple, имате късмет, защото и те предлагат намаления по време на черния петък. Apple обикновено не прави големи отстъпки, но през черния петък можете да очаквате намаление на цените на някои от техните продукти. Например, MacBook Air и MacBook Pro са често включени в списъка с намалени продукти.

Ако сте геймър, черният петък е перфектното време да си осигурите нова игрова конзола или компютър. Microsoft и Sony обикновено предлагат намаления на Xbox и PlayStation през този ден. Очаквайте да намерите бъндъл пакети, които включват конзола и няколко игри на изключително ниска цена.

Ако сте във виртуалната реалност, Oculus Quest 2 е идеалният избор за вас. Тази високотехнологична VR система предлага невероятно реалистично изживяване и е съвместима с много игри и приложения. През черния петък Oculus Quest 2 обикновено се предлага на по-ниска цена или с включени допълнителни аксесоари.

Не забравяйте да разгледате и онлайн магазините, които също предлагат отлични оферти през черния петък. Големите онлайн платформи като Amazon и Newegg често предлагат намаления на компютри и аксесоари. Това е отлична възможност да си осигурите нов компютър без да напускате уюта на дома си.

В заключение, компютърният черен петък е перфектното време да си осигурите нов компютър или аксесоар на изключително ниска цена. От Dell и Apple до Lenovo и Oculus, има много марки и продукти, които предлагат намаления през този ден. Не забравяйте да разгледате и онлайн магазините, за да се възползвате от най-добрите оферти. Не пропускайте възможността да си осигурите нов компютър на ниска цена и да се насладите на всички предимства, които той предлага.