Черен петък парфюми 2024

черен петък парфюми

Оферти в Parfium.bg

Мащабни намаления на мъжки и дамски маркови парфюми – До 50% отстъпки!
Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Dolce&Gabana и други…


NOTINO.BG

Намаления до 30 %
Дамски и мъжки парфюми и козметика, грим, грижа за лице, тяло, коса, дермокозметика


Парфюми във Fashiondays


Парфюми във ОЗОН

Виж офертите

PARFUMI-SHOP.NET

Дамски и мъжки парфюми, грижа за тяло и лице, гримКозметика от Руми Илиева – Rumi.bg

Козметика за лице, тяло, хранителни добавки, книги, здравословен начин на живот.

Защо не усещаме парфюма си?

Всяка дама търсим парфюм, който привлича мъжете, и всеки джентълмен с удоволствие би носил парфюм, който привлича жените. Но истината е, че не само ароматът, но и качеството на този специфичен аксесоар е от значение. Това твърдение ще бъде потвърдено от всеки, който поне веднъж си е задавал въпроса защо не усеща парфюма си. Всъщност, той би могъл да има много различни и интересни възможни отговори:

  • Използвате не парфюм, а имитации на парфюм. Тук става въпрос не толкова за самия производител, колкото за типа продукт. Важно е да правите разлика между парфюм и парфюмна вода, защото вторият е с доста по-ниска трайност.
  • За тези, които смятат, че използват много трайни парфюми, ще кажем следното: такова понятие като траен парфюм няма. Причината е, че един аромат може да стои много дълго време върху една кожа и за доста кратко – върху друга.
  • Същевременно не бива да подценяваме и качеството на конкретния продукт, както и дали става дума за реплика, оригинален парфюм или просто марка, която не се слави с кой знае колко добро производство.
  • Може да не усещате парфюма си и защото не го съхранявате правилно. Ако го държите на пряка слънчева светлина или във влажно помещение, рано или късно трайността му ще намалее значително също така. Освен това, какво точно пръскате по себе си? – парфюм или тестер, защото вторият вече е бил отворен и използван, така че е с доста по-къс срок на годност. Същото важи и за всички продаващи се на по-ниска цена парфюми без опаковка.

Как да познаем оригиналните парфюми?

Оригиналните парфюми, подбрани специално за вас и вашата кожа са гаранция, че винаги ще усещате уханието му и то за продължително дълго време, тоест през целия ден или нощ. За да не попадате повече на реплики и фалшификати, придържайте се към следните насоки за покупка:

  • Уверете се, че продуктът е перфектно опакован и няма никакви издърпани краища на неговия външен целофан.
  • Проверете бар кода на парфюма в специализиран сайт или приложение за проследяване на оригинални, респективно фалшиви стоки от козметичния бранш.
  • Сравнете дизайна на флакона, а и на опаковката с този на оригиналния парфюм, поместен като снимка в официалния сайт на конкретния бранд.
  • Вгледайте се в цвета на течността. Ако парфюмът е много тъмен, вероятно става дума за фалшификат.

Откъде да си купя парфюми?

Една от гаранциите да попаднете на оригинален вместо на фалшив парфюм е като пазарувате от надежден търговец. Разбира се, винаги най-добрата алтернатива си остава директният шопинг от производителя. Тъй като повечето хитови аромати обаче са чуждестранни, обикновено такава покупка е невъзможна или поне изискваща много чакане за доставка. Можете да намерите надежден магазин за парфюми и у нас. Просто поискайте препоръка от ваш познат, който се интересува силно от бранша, четете обратната връзка, оставяна от потребителите на дадения търговец, или просто заложете на варианта проба-грешка. Добрата новина е, че даже и да попаднете на сайт с фалшиви парфюми, можете да върнете покупката в 14-дневен срок от получаването й.