Черен петък готварски печки 2024

черен петък готварски печки


Готварски печки в ЕМАГ

Gorenje, ELEXTROLUX, BEKO, INDESIT, CROWN, AEG, WHIRLPOOL, DIPLOMAT, BOSCH и други


Готварски печки в ЗОРА

AEG, BOSCH, ELECTROLUX, FINLUX, CROWN, INDESIT, GORENJE и други


Готварски печки в ОЗОН


Готварски печки в ALLEOP

MUHLER, ELDOM, ELECTROLUX, ELITE, DIPLOMAT, CROWN и други


Готварски печки с индукционни котлони

Освен класическите модели, които от незапомнени времена сме свикнали да използване, днес все по-търсени са и съвременните готварски печки с индукционни котлони. Модерната им визията и рентабилната функционалност ги превръщат в отличен избор не само за прецизната и изпълнена винаги с кулинарен ентусиазъм домакиня, но дори и за бизнеса.
Готварската печка с индукционен котлон, на практика, представлява комбинация от стандартна печка, но с повече опции и интересни характеристики, и специален вид котлони. Индукционният котлон е специфичен с това, че загрява директно съда, в който ще се приготвя храната. Това се случва с помощта на уникален вид електромагнит с висока честата. Той създава специфично електромагнитно поле, като чрез индукция прави съдът горещ и готов за използване.
Важно е да се има на предвид, преди да се закупят готварски печки с индукционен котлон, че те изискват специализирани уреди за приготвяне на храна. Съдовете трябва да са изработени от конкретен вид материал – най-вече желязо – в никакъв случай да не са керамични, медени или стъклени.

Готварски печки за вграждане

Съществува и все по-осезаема тенденция в потребителското търсене да се залага на готварски печки за вграждане. Обикновено, те се избират паралелно с процеса по проектиране на кухнята. Този вид готварски печки дава възможност за оптимално използване и на маломерни помещения, в които на пръв поглед няма как да се съберат всички пособия, уреди и мебели, необходими за готвене и консумация на приготвената храна.
Готварските печки за вграждане могат да ви създадат известен проблем в търсенето, ако кухнята е вече проектирана. За щастие, повечето мебелисти са наясно с класическите размери на този вид уреди и предварително предвиждат колко голямо и с какви размери място да оставят за монтажа.
Чудесни опции за готварска печка – било то за вграждане, или с индукциони котлони – са модели на следните популярни и качествени марки: Gorenje, ELEXTROLUX, BEKO, INDESIT, CROWN, AEG, WHIRLPOOL, DIPLOMAT, BOSCH.