Jar computers черен петък 2024


черен петък Jar computers

Очаквайте черен петък!
“Най-добрите оферти за технологии от Jar Computers – Черен петък, безкомпромисно изгодни!”
Междувременно вижте текущите промоции:

черен петък Jar computers
Оферти за техника в Jar Computers

Хиляди ИТ продукти и електроника на ниски цени с възможност за връщане и безплатна доставка. Може да поръчате онлайн сега.

Jar Computers е една от водещите компании в България, специализирана в продажбата на компютри и електроника. Всеки година, компанията предлага невероятни отстъпки и специални оферти по време на Черния петък. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите предложения на Jar Computers за Черния петък.

Един от най-големите хитове на Jar Computers през Черния петък е отстъпката на лаптопи. Компанията предлага широка гама от лаптопи на ниски цени, които са идеални за всеки, който търси нов компютър. Независимо дали търсите лаптоп за работа, учеба или забавление, Jar Computers има нещо за всекиго.

Лаптопи в Jar Computers

Геймърски лаптопи, бизнес лаптопи, за дома, за работа…

Освен лаптопи, Jar Computers предлага и отстъпки на настолни компютри. Това е отлична възможност да си осигурите мощен компютър за дома или офиса си. Независимо дали сте геймър, професионалист или просто търсите компютър за ежедневни задачи, Jar Computers има идеалното предложение за вас.

Настолни компютри в Jar Computers

Asus, Dell, HP, Lenovo и др.

Ако сте фен на технологиите и търсите нов смартфон, Jar Computers също предлага отстъпки на мобилни телефони. Отстъпките варират в зависимост от модела и марката на смартфона. Независимо дали търсите iPhone, Samsung, Huawei или друга марка, Jar Computers има голямо разнообразие от смартфони на ниски цени.

Мобилни телефони в Jar Computers

Apple, Huawei, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, Sony, Realme и други

Освен компютри и смартфони, Jar Computers предлага и отстъпки на различни аксесоари и периферия. Това включва мишки, клавиатури, слушалки, външни твърди дискове и много други. Това е отлична възможност да си осигурите всичко необходимо за своя компютър или смартфон на изгодна цена.

Клавиатури и мишки в Jar Computers

В заключение, Jar Computers предлага невероятни отстъпки и специални оферти по време на Черния петък. Отстъпките включват лаптопи, настолни компютри, смартфони и аксесоари. Независимо от вашия бюджет и нужди, Jar Computers има нещо за всекиго. Не пропускайте възможността да си осигурите нов компютър или смартфон на изгодна цена. Посетете Jar Computers през Черния петък и се възползвайте от невероятните предложения.

Слушалки в Jar Computers

Plantronics, Logitech, Jabra, Sony и др.