Черен петък 2023 плейстейшън 5

playstation черен петък плейстейшън

Плейстейшъни в EМАГ

Playstation 5

Купи FIFA23 от ЕМАГ тук 👈

Купи GOD of WAR тук 👈


Плейстейшъни в ЗОРА

Playstation 5


FIFA23 в ЗОРА

Купи FIFA23 в ЗОРАКакво представляват плейстейшъните?

Плейстейшън представлява специфичен вид конзола, създадена от популярния технологичен гигант Sony. Тя представлява уред и набор от аксесоари, които ви позволяват както да играете на игри от всякакъв жанр и на страхотни разработчици, така и да слушате музика, да гледате филми, да се абонирате към различни медийни и телевизионни канали.

Какво да изберем – плейстейшън или ексбокс?

Потребителите, които обмислят покупката на конзола за игри, най-често изпадат в традиционната за пазара дилема плейстейшън или ексбокс. За по-малко запознатите е трудно да преценят коя е по-добрата опция. Ще трябва да подчертаем веднага, че Ексбокс също е конзола с подобни на Плейстейшъна функции и опции. Двата продукта обаче са напълно различни по отношение на продукти, които са съвместими с тях. Именно това е и основният критерий, според който избират конкретната конзола. Трябва да отбележим, че за Плейстейшън вариантите за игри и услуги са много повече, отколкото са тези за Ексбокс. Ето защо и потребителите обикновено се ориентират към конзолата на Sony.

За кого са подходящи плейстейшъните?

Основното предназначение на плейстейшъна е практикуването на видеоигри. Но ако си мислите, че само децата се радват на подобно хоби, бъркате се. По данни на Sony, конзолата е все по-често купувана не само и то пораснали тийнейджъри, но дори и от потребители на възраст над 28 години. Напълно логично е, че по-голям интерес към плейстейшъните да имат представителите на мъжкия пол. Дамите обаче не по-рядко търсят плейстейшъни. Интересно е, че те го правят с идеята да направят подарък и то не само на детето, но и на половинката си.
Плейстейшъните са налични в няколко серии според годината на издаване и набора от функции. Последният модел е под номер 5, тоест PlayStation 5.