Черен петък плейстейшън 4 и 5


Черен петък Playstation


Playstation оферти в ОЗОН

Купи Playstation 4 и 5 в ОЗОН, плюс голямо разнообразие от игри на намалена цена


Плейстейшъни в ЗОРА


Плейстейшъни в EМАГ

Playstation 5, Playstation 6

Купи FIFA23 от ЕМАГ тук 👈

Купи GOD of WAR тук 👈


FC 24 в ОЗОН

Купи FC24 в ОЗОНFIFA23 в ЗОРА

Купи FIFA23 в ЗОРА


Какво представляват плейстейшъните?

Плейстейшън представлява специфичен вид конзола, създадена от популярния технологичен гигант Sony. Тя представлява уред и набор от аксесоари, които ви позволяват както да играете на игри от всякакъв жанр и на страхотни разработчици, така и да слушате музика, да гледате филми, да се абонирате към различни медийни и телевизионни канали.

Какво да изберем – плейстейшън или ексбокс?

Потребителите, които обмислят покупката на конзола за игри, най-често изпадат в традиционната за пазара дилема плейстейшън или ексбокс. За по-малко запознатите е трудно да преценят коя е по-добрата опция. Ще трябва да подчертаем веднага, че Ексбокс също е конзола с подобни на Плейстейшъна функции и опции. Двата продукта обаче са напълно различни по отношение на продукти, които са съвместими с тях. Именно това е и основният критерий, според който избират конкретната конзола. Трябва да отбележим, че за Плейстейшън вариантите за игри и услуги са много повече, отколкото са тези за Ексбокс. Ето защо и потребителите обикновено се ориентират към конзолата на Sony.

За кого са подходящи плейстейшъните?

Основното предназначение на плейстейшъна е практикуването на видеоигри. Но ако си мислите, че само децата се радват на подобно хоби, бъркате се. По данни на Sony, конзолата е все по-често купувана не само и то пораснали тийнейджъри, но дори и от потребители на възраст над 28 години. Напълно логично е, че по-голям интерес към плейстейшъните да имат представителите на мъжкия пол. Дамите обаче не по-рядко търсят плейстейшъни. Интересно е, че те го правят с идеята да направят подарък и то не само на детето, но и на половинката си.
Плейстейшъните са налични в няколко серии според годината на издаване и набора от функции. Последният модел е под номер 5, тоест PlayStation 5, но се очаква в бъдеще да излезе и новата 6 версия на Плейстейшън.


Как да се подготвим за Черен петък: 10 съвета

Черен петък Playstation 6

Черният петък е един от най-големите пазарни събития в годината. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни отстъпки на много продукти, включително на игрални конзоли. Ако сте фен на Playstation и искате да си купите новата Playstation 6, тогава Черният петък е перфектното време да го направите. В тази статия ще ви дадем 10 съвета как да се подготвите за Черен петък и да си купите Playstation 6 на най-добрата цена.

1. Изследвайте пазара

Преди да започнете да търсите най-добрата оферта за Playstation 6, трябва да изследвате пазара. Вижте къде продуктът е наличен и колко струва в различните магазини. Това ще ви помогне да се ориентирате и да знаете каква е реалната цена на продукта.

2. Създайте списък с магазините

След като сте изследвали пазара, създайте списък с магазините, които предлагат Playstation 6. Това ще ви помогне да се организирате и да знаете къде да търсите най-добрата оферта.

3. Следете социалните мрежи

Много магазини обявяват своите Черен петък оферти в социалните мрежи. Затова е важно да следите профилите на магазините във Facebook, Twitter и Instagram, за да бъдете в крак с последните новини.

4. Абонирайте се за бюлетините на магазините

Ако искате да бъдете сигурни, че няма да пропуснете най-добрата оферта за Playstation 6, абонирайте се за бюлетините на магазините. Така ще получавате информацията директно в пощенската си кутия.

5. Планирайте бюджета си

Преди да се запишете за пазаруване на Черен петък, планирайте бюджета си. Решете колко пари сте готови да похарчите за Playstation 6 и не излизайте от тази рамка.

6. Бъдете готови да сте бързи

Черният петък е много зает ден и продуктите се продават бързо. Затова е важно да бъдете готови да сте бързи и да реагирате бързо, когато видите добра оферта.

7. Подгответе се за онлайн пазаруване

Ако не искате да стоите в опашки и да се борите за продуктите, подгответе се за онлайн пазаруване.