Ем арт черен петък

“Спестете до 50% на изкуството, което обичате с Ем арт черен петък!”
Ето още оферти от онлайн магазини:

Оферти на седмицата в ЕМАГ – от 05 до 11 юни 2023г.

Мобилни телефони, телевизори, IT Продукти, домашни електроуреди, мода, бебешки артикули и играчки, дом и градина, спорт и други…


Оферти в ЗОРА!

Телевизори, Аудио, Конзоли, Гейминг, телефони и таблети, лаптопи, смарт часовници, монитори, домакински електроуреди, прахосмукачки, грижа за въздуха, фризери, електроинструменти


Треска за лято във FASHION DAYS

Кампанията се провежда в периода от 22.05.2023 г. до 06.06.2023 г., или до изчерпване на наличните количества. Някои артикули са с остатъчни бройки.
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи

Как да се подготвим за Ем арт черен петък?

Ем арт черен петък е един от най-големите онлайн пазарни събития в годината. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни отстъпки на продукти от всички категории. Но как да се подготвим за този ден и да се възползваме максимално от него?

Първо, трябва да направим списък с продуктите, които искаме да закупим. Това ще ни помогне да се фокусираме върху нещата, които най-много ни интересуват и да не се изгубим в морето от отстъпки. Списъкът трябва да бъде реалистичен и да отразява нашите нужди и желания.

След това трябва да изследваме пазара и да сравним цените на продуктите, които искаме да закупим. Това ще ни помогне да разберем дали отстъпките наистина са добри и дали стойността на продуктите е на ниво. Трябва да се уверим, че не плащаме повече, отколкото е необходимо.

След това трябва да се подготвим за онлайн пазаруване. Трябва да се уверим, че имаме достатъчно време и ресурси, за да се справим с големия поток от хора, които ще пазаруват онлайн. Трябва да се уверим, че имаме стабилна интернет връзка и че сме регистрирани в магазините, от които искаме да закупим продукти.

След това трябва да се подготвим за физическо пазаруване. Трябва да се уверим, че знаем къде са магазините, които искаме да посетим, и че имаме достатъчно време, за да се придвижим между тях. Трябва да се уверим, че имаме достатъчно пари и че не носим много неща с нас, за да можем да се движим свободно.