Черен петък хладилници 2024


черен петък хладилници

Вижте оферти за хладилници в следните онлайн магазини:


Хладилници в EМАГ

Beco, Indesit, Bosch, Samsung, Whirlpool, Liebherr, LG, AEG, Gorenje и други


Хладилници в Зора

Liebherr, Samsung, Whirlpool, AEG, Gorenje, Hotpoint, Indesit, Crown, Sharp, Finlux и другиХладилни чанти в ОЗОН


Кой хладилник да избера?

Хладилникът е не просто важен, а задължителен домакински уред. Обикновено очакваме да го използваме поне 10 години, което означава, че си заслужава да инвестираме малко повече за него, но да получим нужното качество. Цената обаче не бива да бъде единственият фактор за един наистина добре информиран потребителски избор. Добре е да обърнете и на следните неща преди покупка на хладилник:

  • Хладилник с фризер или без? Повечето съвременни модели разполагат с такъв. Ако държите обаче на по-малки габарити, по-добре е да заложите на хладилник без фризер.
  • Хладилник с камера. Всички модерни модели са с камера, но тук вече остава въпрос на ваша преценка къде да е нейното местоположение – в горната или долната част на уреда.
  • Обърнете специално внимание на типа компресор. На практика, той е сърцето на хладилника и от него ще зависи скоростта и степените на охлаждане в отделните отделения. Имайте на предвид, че за максимална мощност, днес на пазара вече се предлагат и хладилници с два компресора. За да спестявате от сметката си за ток, препоръчваме хладилник с инверторен компресор.
  • Къде ще поставяте хладилника? За да ви улеснят, съвременните производители ви предлагат не само класически модели с всякакви размери, но и хладилници за вграждане. Последните са особено удачен избор за малки кухненски помещения.

Кои хладилници са най-добри?

След като си отговорите на основните въпроси от горното ръководство, вероятно бихте искали да пристъпите и към задоволяване на по-специални индивидуални нужди. Обикновено говорим за иновативни функции като отделения за зеленчуци и плодове с опция за запазване на свежестта им, автоматично размразяване, ниво на шум и други. Добре е да обърнете и внимание върху марката. Добрите производители в сектора с хладилници са следните: Liebherr, Samsung, Whirlpool, AEG, Gorenje, Hotpoint, Indesit, Crown, Sharp, Finlux, Beco и други. Всеки от така посочените брандове би бил чудесен избор за дома, офиса или вашата вила.