Черен петък в Техмарт, Techmart 2024

Техмарт е водещ магазин, предлагащ разнообразие от електроника, домакински уреди и други технически продукти. С изключителна грижа за своите клиенти, Техмарт предлага разнообразни продукти, които да задоволят нуждите на всеки.

Телевизори: Техмарт предлага широка гама от телевизори от различни марки и размери. Може да откриете идеалният телевизор за вашия дом, който да отговаря на вашите нужди и бюджет. Независимо дали търсите 4K Ultra HD телевизор или модел с функции за смарт ТВ, Техмарт е мястото, където да ги намерите на най-добрите цени.

Аудио и Видео: Техмарт предлага най-новите модели на аудио и видео устройства, като саундбарове, слушалки, проектори и много други. Можете да откриете страхотни продукти на изгодни цени, които да ви дадат изключително аудио и видео изживяване.

Смарт телефони и таблети: Техмарт предлага най-новите модели на смартфони и таблети от най-големите производители. Вижте разнообразието от устройства, които отговарят на нуждите на всякакви потребители, от тези, които търсят бюджетни варианти до тези, които искат висококачествени продукти с множество функции.

Компютри и периферия: Техмарт предлага изключително голям избор на компютри, лаптопи, монитори, принтери и други периферни устройства. Широка гама от продукти, които подобряват производителността, комфорта и удовлетворяват потребностите на потребителите.

Авто: Техмарт разполага с асортимент от автомобилни аксесоари и електроника, включително GPS навигации, автомобилни камери, аудио системи, автоаларми и много други. Промоционалните оферти в тази категория ви позволяват да оборудвате вашето превозно средство с най-новите технологии на достъпни цени.

Фото: За любителите на фотографията, Техмарт предлага богата селекция от фотоапарати, обективи и аксесоари – разнообразие от продукти за начинаещи и професионалисти, които искат да разширят своите умения и да създават страхотни снимки и видеоклипове.

Игри: Геймърите също могат да намерят страхотни промоции и оферти в Техмарт. Магазинът предлага разнообразие от конзоли, видеоигри, аксесоари и периферия, които да отговарят на нуждите на всеки геймър. Независимо дали предпочитате PC, PlayStation, Xbox или Nintendo, в Техмарт ще откриете идеалните продукти за вашите игрови сесии.

Едра и дребна бяла техника: Техмарт също така предлага широка гама от едра и дребна бяла техника, като хладилници, перални, съдомиялни машини, микровълнови фурни, кафемашини и много други. Промоциите и офертите в тази категория ви дават възможност да обновите вашата кухня и дом с най-новите и енергоефективни уреди на изключително атрактивни цени.

Техмарт е мястото, където можете да откриете всичко, което ви трябва в областта на електрониката и домакинските уреди. Промоциите и офертите на магазина ви предоставят страхотна възможност Не пропускайте възможността да изберете най-добрите продукти на най-добрите цени, посетете Техмарт.


Междувременно вижте офертите в ЕМАГ, ЗОРА и ОЗОН:

Черен петък ЕМАГ
Crazy days в ЕМАГ!

От 25 до 30 юни!
Мобилни телефони, телевизори, IT Продукти, домашни електроуреди, мода, бебешки артикули и играчки, дом и градина, спорт и други…


Оферти в ЗОРА!

Телевизори, Аудио, Конзоли, Гейминг, телефони и таблети, лаптопи, смарт часовници, монитори, домакински електроуреди, прахосмукачки, грижа за въздуха, фризери, електроинструменти


Черен петък ОЗОН
Ново зареждане на оферти в ОЗОН!

Кампанията е с продължителност до 05.07. 2024 г.
Телевизори, смартфони, таблети, монитори, лаптопи, гейминг, аудио, фотоапарати, малки електроуреди, детски играчки, бебешки продукти и много други…