Черен петък преси за коса 2024


Черен петък преси за коса

“Насладете се на своята красота с нашите предложения за преси за коса”

Черен петък ОЗОН
Преси за коса от ОЗОН


Черен петък ЕМАГ
Преси за коса от ЕМАГ

Remington, Babyliss, Rowenta, Philips, Sencor и др.


Черен петък ЗОРА
Преси и маши за коса от ЗОРА

Philips, Remington, Rowenta, Crown и други


Как да подобрите своята прическа

За да подобрите своята прическа можете да опитате различни стилове и да използвате различни продукти за украса. Можете да използвате прах за обем или гел за да подчертаете своята прическа. Ако искате да промените цвета на вашата коса, можете да използвате хайлайтъри или да пробвате с някои нови цветове. Ако искате да промените формата на вашата прическа, можете да използвате правило или да пробвате с някои нови стилове. Не забравяйте да използвате правилните продути за вашата коса, за да поддържате здравото и блясъка на вашата прическа.

Ето няколко вида прически, които можете да оформите с преса за коса:

  • Гладки и прави коси: Ако искате да постигнете перфектно изправени коси, използвайте пресата, за да изгладите кичурите и придадете на косата си безупречна гладкост и блясък. Разделете косата си на секции и плъзнете пресата нежно от корените до върховете, за да получите перфектно изправена прическа.
  • Обемни вълни: Използвайки преса, можете да създадете обемни и нежни вълни в косата си. Вдигнете горната част на косата и започнете да придавате форма на вълните от средната дължина на косата надолу. Повтаряйте този процес с останалата част от косата, като се фокусирате на създаването на нежни и релефни вълни.
  • Разрошена плитка фризура: Ако търсите небрежна и стилна прическа, можете да използвате пресата, за да създадете разрошена плитка фризура. За този вид прическа, вземете по-широка секция от косата си и нежно натиснете и завъртете пресата на всяка част от косата. Разрошете вълните с пръсти или с леко разресване, за да получите естествена и свободна текстура.
  • Тройни вълни: Ако търсите по-изразителна и стилна прическа, можете да използвате пресата, за да създадете тройни вълни. Разделете косата си на секции и придържайте пресата на средната част от кичурите. Завъртете пресата наляво и надясно, като създавате вълни на различни нива. Повторете процеса с останалата част от косата.
  • Плитка фризура с извити краища: За романтична и женствена визия, можете да използвате пресата, за да създадете плитка фризура с леко извити краища. Вдигнете горната част на косата и завъртете краищата с леко натискане на пресата. Продължете с останалата част от косата, като постигнете деликатни извивки на краищата.

Помнете, че при работата с преса за коса е важно да използвате топлинна защита и да бъдете внимателни, за да предотвратите наранявания на косата. Преди да използвате пресата, уверете се, че косата ви е напълно суха и освободена от влага.