Черен петък микровълнови фурни 2024

черен петък микровълнови фурни

Микровълнови фурни в EМАГ

Samsung, Whirlpool, BOSCH, Gorenje, Daewoo и други


Микровълнови фурни в ЗОРА

BOSCH, Finlux, Crown, Daewoo, Gorenje, Samsung, LG, Whirlpool и много други…


Микровълнови фурни в ОЗОН

Toshiba, Rohnson, Arielli, Gorenje, Tefal, Midea и други


Микровълнови фурни в ALLEOP

Finlux, Crown, Homa и други…


Видове микровълнови фурни

Микровълновата фурна присъства в почти всеки съвременен дом. Тя е изключително удобен уред и за офиса. Нерядко той присъства и в заведенията за хранене, ресторантите, баровете и кафенетата. В 21 век можете да намерите дори микровълнова фурна за камион! А най-хубавото е, че днес можем да избираме между разнообразни видове микровълнови фурни:

  • Микровълнови фурни размери има всякакви и това е основният критерий, според който мнозина избират конкретен модел. Разбира се, под размери нямаме на предвид само големината на самия уред, но и неговия капацитет.
  • Микровълнови фурни за вграждане или за директно монтиране. Тук всичко зависи от вас и вашето кухненско обзавеждане.
  • Единични или интегрирани микровълнови фурни, като вторите стават все по-популярни сред съвременните потребители.
  • Стандартна и конвенкционална микровълнова фурна. Вторият вариант притежава всички функции на стандартния модел, но разполага и с допълнителни функции като грил, скара и други методи (респективно аксесоари) не за претопляне, а за приготвяне на храна.

Каква микровълнова фурна да купя?

В зависимост от конкретните ви предпочитания, помислете кои видове микровълнови фурни са подходящи за вас. След това, намерете модела, който съчетава високо качество с надеждна цена. Ако обикновено залагате на конкретен производител или марка, не се колебайте отново да се спрете на тях. Последно, но не по важност, добре е да изберете микровълнова фурна с достатъчно дълга гаранция, за да си подсигурите безплатен ремонт в случай че се повреди по време на предвидения за целта срок.

Защо микровълновата не загрява?

Най-често срещаната повреда на една микровълнова фурна е свързана с прекратяването на основната й функция, а именно да стопли храната. На мнозина от вас това сигурно вече се е случвало и сте се чудили каква е причината. Обикновено, микровълновата фурна не загрява, защото:

  • Прекъснато електрическо захранване
  • Загряване на непозволени за използване в микровълновата фурна съдове
  • Уредът се използва на празен ход, тоест без налични продукти в него
  • Износване на частите
  • И други