Черен петък ученически раници 2024

черен петък ученически раници

Черен петък ученически раници


Ученически раници в EМАГ

Gabol, Backup, Herlitz, LEGO, KAOS и други…


Ученически раници в ОЗОН

За момчета и момичетаУченически раници в BIBLOO

Adidas, Quicksilver, Vans, O’Neill


Ученически раници във FACTCOOL

Богата селекция ученически раници за момчета и момичета…


Спортно-елегантни, спортни и офис раници във Fashiondays

Armani, Boss, Diesel, Hugo и други…


Ученически раници във SINSAY

Многоцветна селекция ученически раници за момчета и момичета


Раници в Декатлон

Каква ученическа раница да изберем?

С наближаването на новата учебна година у дома винаги се усеща една трескава и много напрегната подготовка. За един ученик в действителност са нужни какви ли не пособия, материали, книги, учебници и не на последно място – ученическа раница. Много често голямото пазаруване започва именно с нея. А ако не, то поне със сигурност можем да заявим, че покупката на ученическа раница е сред най-важните в общия краен шопинг лист.

Особено труден е изборът на качествени ученически раници, подходящи за първолака вкъщи. Тази покупка има специфично функционално и емоционално значение. От една страна, тя символизира началото на един нов етап за вашето дете, поради което много често вие като родители сте готови да похарчите малко повече средства за ергономични ученически раници или за такива с подходящ дизайн (например, ученически раници с динозаври за момчетата и с принцеси – за момичетата). От друга страна обаче, в първи клас децата още не са свикнали да носят огромния товар на училищния живот. Ето защо в здравословен аспект, за първи клас много подходяща би била една модерна ученическа раница с колелца. Тя е толкова удобна и практична, че е много вероятно детето ви да продължи да я носи чак до четвърти клас.

Основното в избора на подходяща раница за училище, е да се съобразите с желанията на вашия син или дъщеря. Много е важно аксесоарът да им допадне, но също така и да им бъде удобен. Нашият съвет е да избирате ученическа раница заедно. Няма значение дали става въпрос за ученически раници за момче, момиче, тийнейджър или дори студент. Редно е вашето дете да прецени дали конкретният модел ще му върши работа, дали отговаря като капацитет на учебната програма, както и дали е подходящ за неговия индивидуален стил. Между другото, все по-голяма популярност напоследък набират съвременните дизайни на ученическа раница Габол. Която и марка да изберете обаче, важно е моделът и да предлага наистина отлично съотношение между цена и качество.