Черен петък в Тенденз

“Спестете повече, купувайте повече – Черен петък в Тенденз!”


Вижте още оферти за онлайн пазаруване:

Черен петък Fashiondays
Оферти във FASHION DAYS

Вижте хиляди оферти!
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи


Черен петък Мания
MANIA.BG – Дрехи втора ръка

Онлайн магазин Mania ви предлага разнообразие от качествени маркови дамски, мъжки и детски стоки втора ръка. Всеки ден ново зареждане!


Черен петък factcool
Разпродажба във FACTCOOL

Дамско, мъжко, детско облекло, аксесоари!


Черен петък Zoot
Оферти в ZOOT.BG

Дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари


Черен петък obuvki.bg
Намаления в OBUVKI.BG

Мъжки, дамски и детски обувки


Черен петък Декатлон Декатлон – намаление на спортни стоки

Спортни аксесоари, дрехи и обувки за всички видове спорт, хранителни добавки, фитнес уреди, велоергометри, къмпинг, велосипеди, часовници, крачкомери и други…


Черен петък Notino
Оферти в NOTINO.BG

Намаления до 30 %
Дамски и мъжки парфюми и козметика, грим, грижа за лице, тяло, коса, дермокозметика

Как да се подготвим за Черен петък: 8 съвета за пазаруване

Черен петък в Тенденз

Черният петък е един от най-големите пазарни събития в годината. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни отстъпки и специални оферти на своите клиенти. В Тенденз, ние също се готвим за този ден и искаме да ви помогнем да се подготвите за него. Ето 10 съвета за пазаруване, които ще ви помогнат да изберете най-добрите оферти и да спестите пари.

1. Планирайте предварително

Преди да започнете да пазарувате, направете списък с нещата, които искате да купите. Това ще ви помогне да се фокусирате върху това, което е важно за вас и да избегнете излишни разходи.

2. Изследвайте предложенията

Прегледайте рекламните материали на магазините, за да видите какви оферти има. Това ще ви помогне да изберете най-добрите отстъпки и да спестите пари.

3. Сравнявайте цените

Не се заблуждавайте от големите отстъпки. Проверете цените на продуктите, които искате да купите, в други магазини, за да се уверите, че получавате най-добрата цена.

4. Използвайте купони и промо кодове

Много магазини предлагат купони и промо кодове за допълнителни отстъпки. Проверете дали има такива за магазините, в които искате да пазарувате.

5. Пазете се от измами

Бъдете внимателни, когато пазарувате онлайн. Има много измамници, които се опитват да ви измамят с фалшиви оферти. Проверете дали сайтът е сигурен и дали има добра репутация.

6. Пазете се от претоварване на сайтовете

Много хора пазаруват онлайн в Черния петък, което може да доведе до претоварване на сайтовете. Бъдете търпеливи и опитайте да пазарувате в различно време, ако сайтът е зает.

7. Използвайте кредитни карти с разумни лихви

Ако планирате да пазарувате с кредитна карта, изберете карта с разумни лихви и годишна такса. Това ще ви помогне да избегнете излишни разходи.

8. Пазете се от излишни разходи

Не се заблуждавайте от големите отстъпки и не купувайте неща, които не ви трябват. Пазете се от излишни разходи и изберете само това, от което наистина се нуждаете.