Черен петък лаптопи 2023

черен петък лаптопи


Вижте оферти за лаптопи в следните онлайн магазини:


Лаптопи в EМАГ

Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus, Samsung и други


Лаптопи в ОЗОН

Apple, Asus, DELL, Fujitsu, HP, Lenovo, Razer и др.


Лаптопи в ЗОРА

Acer, Apple, Asus, HP, Dell, Lenovo, Huawei и много другиЛаптопи в ZETTABYTEX

Лаптопи и аксесоари, зарядни, чанти за лаптоп, охладители и батерииКакъв лаптоп да избера?

В днешно време без дигитално устройство сме за никъде. Лаптопът е отличен вариант да разполагаме с достатъчно мощна машина, с която да извършваме широк кръг от дейности, без да сме ограничени във време и пространство. Същевременно той представлява и достатъчно скъпа инвестиция, която е редно предварително да обмислим прецизно и с подобаващото внимание. Добрата новина е, че пазарът за този тип устройства днес е изключително гъвкав и обширен, за да може всеки да открие идеалното решение за своите нужди и според индивидуалните си предпочитания. Освен това ние сме ви подготвили и едно кратко но много полезно ръководство с прости стъпки, които да следвате, за да изберете перфектния за вас лаптоп:

  • Преценете какъв точно лаптоп ви трябва според това какво ще правите с него. За работа ли ще го използвате? А може би ви е нужен геймърски лаптоп или специализиран за конкретна професия – дизайнер, програмист – и така нататък.
  • Определете бюджет, в рамките на който да се вместите. Предварително прегледайте ценовите разписи на отделните серии – бизнес, стандартни, геймърски и така нататък – и използвайте сайтовете, които ви позволяват сравнение на цените на един и същи модел устройство в различните онлайн магазини.
  • Уточнете пред себе си какви биха били идеалните пропорции за новия ви лаптоп – инчове на екрана, резолюция, но също така и тегло, ако смятате често да пътувате с него или работите в движение.
  • Преценете колко мощна и какво поколение батерия търсите.

Кои лаптопи са най-добри?

Вероятно се питате дали марката на бъдещия ви лаптоп е от значение. Всъщност, тя има огромно значение, защото е индикатор за конкретен клас и ниво на качество, но може и да индикира наличие на конкретни – тясно специализирани – функции. Според анализаторите днес най-добрите лаптопи се правят от следните брандове, върху които можете да се фокусирате и вие самите: Apple, Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus, Samsung и други.