Черен петък Хоуммакс, Homemax

“Спестете повече с Хоуммакс в Черен петък!”
Ето още оферти за стоки за дома, автомобила и градината:

DEDAL-ROBOT

Роботи прахосмукачки, Пречистватели за въздух, роботи за басейни, косачки, за прозорци и други почистващи роботи


Топ предложения в EMAG

Находки в ЕМАГ – електроуреди, мебели, матраци, шевни машини, съдомиялни, инструменти, готварски печки, декорации…


Hygea Water

Дестилатори за вода, пречистватели за въздух, арома душове, кани за пречистване и други…


Топ предложения в ЗОРА

Грижа за въздуха, бойлери, домакински електроуреди, хладилници, електроинструменти и други…


Черен петък ОЗОН
Седмични мега оферти в ОЗОН!

От 16 до 22 юли!
Телевизори, смартфони, таблети, монитори, лаптопи, гейминг, аудио, фотоапарати, малки електроуреди, детски играчки, бебешки продукти и много други…


MITEVBG

Стоки за всеки дом, спортни стоки, осветителни тела, електрически превозни средства, автотапицерии, автоосветление, масла и консумативи и др.


Как да се подготвим за Хоуммакс Черен Петък: 5 съвета за пазаруване

Хоуммакс Черен Петък е един от най-големите пазарни събития на годината. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни отстъпки на продукти за дома, които могат да бъдат закупени на много по-ниски цени. Но как да се подготвим за Хоуммакс Черен Петък и да се възползваме максимално от тези отстъпки? Ето 10 съвета за пазаруване, които ще ви помогнат да се подготвите за този голям ден.

1. Направете списък с нещата, които искате да закупите. Преди да отидете на Хоуммакс Черен Петък, е важно да знаете какво точно търсите. Направете списък с нещата, които искате да закупите, за да не се изгубите в магазина и да не купите неща, които не ви трябват.

2. Изследвайте цените преди Хоуммакс Черен Петък. Преди да отидете на Хоуммакс Черен Петък, изследвайте цените на продуктите, които искате да закупите. Това ще ви помогне да разберете дали отстъпките наистина са добри и дали става въпрос за истинска намалена цена.

3. Планирайте кога ще отидете на Хоуммакс Черен Петък. Хоуммакс Черен Петък е много оживен ден, затова е важно да планирате кога ще отидете. Ако можете да отидете по-рано, ще имате по-голям шанс да намерите продуктите, които търсите.

4. Използвайте онлайн пазаруване. Ако не искате да се борите с големите тълпи в магазина, можете да използвате онлайн пазаруване. Много магазини предлагат отстъпки и онлайн, което може да бъде по-удобно за вас.

5. Проверете гаранциите и връщането на продуктите. Преди да закупите продукт, проверете гаранциите и връщането на продуктите. Това ще ви помогне да се уверите, че продуктът е качествен и че можете да го върнете, ако не сте доволни от него.