Черен петък обувки 2024

Черен петък обувки 2022


Вижте текущите промоции на обувки:

Обувки във Fashiondays

Дамски боти и ботуши, мъжки маратонки, детски обувки, сандали, спортни обувки


Черен петък obuvki.bg
Намаления в OBUVKI.BG

Мъжки, дамски и детски обувки


Черен петък Zoot
Оферти в ZOOT.BG

Дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари


ARMADABG

Дамски, мъжки обувки, маратонки, пантофи, чорапи, аксесоари


Дамски обувки в ЕМАГ

Боти, ботуши, чизми, мокасини, сандали, маратонки


Мъжки обувки в ЕМАГ

Маратонки, кецове, боти, сандали, чехли


Черен петък Декатлон Декатлон – намаление на спортни стоки

Спортни аксесоари, дрехи и обувки за всички видове спорт, хранителни добавки, фитнес уреди, велоергометри, къмпинг, велосипеди, часовници, крачкомери и други…


Черен петък Мания
MANIA.BG – Дрехи втора ръка

Онлайн магазин Mania ви предлага разнообразие от качествени маркови дамски, мъжки и детски стоки втора ръка. Всеки ден ново зареждане!


Обувки в МОДИВО

Дамски и мъжки боти и ботуши


Обувки в CCC

Дамски, мъжки и детски обувки


Обувки в FOOTSHOP.BG

Дамски, мъжки и детски маратонки и кецове


REVERSEE

Всички видове обувки – дамски спортни обувки, сандали, от естествена кожа, дамски боти и ботуши


Разлика между анатомични и ортопедични обувки?

При наличието на толкова огромно разнообразие от дизайни и визии в обувния сектор съвременният потребител все по-често държи на фактора удобство. Комфортът за краката е гаранция за добра физическа форма и повече гъвкавост в движения в нашия забързан начин на живот. Ето защо днес вместо да гледаме колко красиви или дали маркови обувките, които носим, предпочитаме те да са анатомични или ортопедични. Но каква е разликата между тези две качества?
В повечето случаи днес големите производители предлагат анатомични обувки. Те осигуряват допълнителен комфорт. Най-често за постигането на тази цел се използват специализирани материали или нови технологии, които редуцират напрежението в краката.
Ортопедичните обувки са специализирани обувки. Те не се продават на масовия пазар. Обикновено ги откриваме в специализирани ортопедични магазини. Предназначението им е да служат за редуциране на симптомите и предотвратяване на усложненията при вече настъпил проблем с краката, стъпалото или пръстите на ходилото.

Кога се слагат обувки на бебето?

Търсенето на перфектните обувки започва още в най-ранна възраст. Добра индикация за спазването на това правило е тенденцията съвременните родители вече да обръщат повече внимание на комфорта и изработката, отколкото на визията на купуваните от тях детски обувки. Особено сериозна и значима е задачата да се изберат идеалните обувки за прохождане. Добре е те да се специализирани и анатомични. Не бъркайте обувките за прохождане обаче с моделите, подходящи за по-ранна възраст. На практика, ако бебето е зимно, то ще сложи обувки доста преди да проходи. Този вид обувки може и да не са анатомични, защото на практика с тях детето не стъпва и не ходи по земята.