Черен петък BIBLOO 2023

“Спестете повече с BIBLOO в Черен петък!”

BIBLOO.BG

Дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари

Вижте офертите и в други модни магазини:

Треска за лято във FASHION DAYS

Кампанията се провежда в периода от 22.05.2023 г. до 06.06.2023 г., или до изчерпване на наличните количества. Някои артикули са с остатъчни бройки.
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи


SINSAY

Дамски, мъжки, детски дрехи и аксесоари, обувки


Waikiki – Намаления

Мъжко, дамско и детско облекло и обувки.


Разпродажба в ABOUTYOU


Мъжки и дамски дрехи и обувки, спорт, аксесоари


Разпродажба във FACTCOOL

Дамско, мъжко, детско облекло, аксесоари!


OBUVKI.BG – Намаления

Мъжки, дамски и детски обувки

Какви са най-добрите оферти за Черен петък в BIBLOO?

Черен петък е един от най-големите пазарни събития в годината, когато магазините предлагат невероятни отстъпки на своите продукти. BIBLOO е един от онлайн магазините, който също участва в това събитие и предлага най-добрите оферти за своите клиенти.

BIBLOO е магазин, който предлага голямо разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари от най-известните марки в света. Те са известни с високото качество на своите продукти и са любими на много хора по света. В Черния петък, BIBLOO предлага невероятни отстъпки на своите продукти, които не може да се пропуснат.

Една от най-добрите оферти, които BIBLOO предлага в Черния петък, е на обувки. Те предлагат голямо разнообразие от обувки от най-известните марки като Nike, Adidas, Puma и много други.

Освен обувки, BIBLOO предлага и невероятни отстъпки на дрехи. Те имат голямо разнообразие от дрехи за мъже, жени и деца от най-известните марки като Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s и много други. Отстъпките на дрехите могат да достигнат до 70%, което е невероятна възможност за всички, които искат да си купят нови дрехи за сезона.

Ако сте фен на аксесоарите, BIBLOO предлага и невероятни отстъпки на тях. Те имат голямо разнообразие от чанти, портфейли, шалове и много други аксесоари от най-известните марки като Michael Kors, Guess, Furla и много други.

BIBLOO предлага и безплатна доставка на всички поръчки над 139 лева, което е още една причина да се възползвате от техните невероятни оферти в Черния петък. Те също така предлагат и безплатен връщане на всички поръчки, което е много удобно за всички, които не са доволни от своята покупка.