Черен петък телевизори 2023

черен петък телевизори


Телевизори в EМАГ

LED, OLED, QLED, SAMSUNG, PHILIPS, GVS, SONY, LG, PANASONIC, NEO, CROWN и много други…


Телевизори в ЗОРА

Crown, FINLUX, SAMSUNG, LG, PHILIPS, SONY и много други…


Телевизори в TOPMARKET

Crown, FINLUX, SAMSUNG, LG, PHILIPS, SONY, Arielli, Elite и много други…Кои телевизори са най-добри?

Зоната около телевизора е онова място в дома, в което вечер успяваме да се съберем с любимите си хора и да прекараме малко време заедно. Колкото и да го отричаме, именно тя е сред най-сплотяващите елементи в дома. Ето защо изборът на подходящ телевизор е от особено значение за уюта и свободното ни време вкъщи. Такъв тип покупка обаче не е лесна работа в днешни дни. Технологиите напреднаха и става все по-объркващо да разберем кои телевизори са най-добри. Чудесни и с отлична репутация марки в сектора с телевизори продължават да бъдат следните: Crown, FINLUX, SAMSUNG, LG, PHILIPS, SONY и много други. Ако изберете някоя от тях, със сигурност няма да сбъркате.

Какъв телевизор да избера?

Имайте на предвид обаче, че марката не е всичко, върху което трябва да се фокусирате при избор на телевизор. В днешни дни пазарът обособява модерните модели в сектора няколко основни групи. Те са базирани не толкова на големина на екрана, макар че тя е изключително важен фактор за вашия избор, колкото върху иновативната технология, използвана за осигуряване на максимално високо качество на картината и звука. Според специалистите, следните видове телевизори се смятат за съвременните топ модели, които да ви предоставят необходимото пълноценно и първокласно преживяване, докато сте у дома, а сякаш сте на кино.

  • LED. Типично за тези телевизори е, че предоставят отличен контраст, както и специални матрици, инсталирани точно под самото устройство. Идеята на последните е да направи изображението максимално ясно.
  • OLED. Те са по-новата версия на LED технологията, тъй като разполагат и с така наречената подсветка. Благодарение на нея цветовете стават значително по-наситени.
  • SMART. Този вид телевизори ви дават правото да сърфирате в интернет и да използвате широк кръг от приложения, за да разширите набора им от функции.
  • 4K или 8K? И двете индикират конкретното качество и размер на резолюцията.
  • HDR TV. Тази технология спомага за още по-детайлна картина при много ярки или твърде тъмни сцени.