Черен петък Lidl, Лидъл 2024

“Спестете повече с Lidl Черен петък!”
Вижте още оферти от други онлайн магазини:

Черен петък ЕМАГ
Оферти в ЕМАГ!

Мобилни телефони, телевизори, IT Продукти, домашни електроуреди, мода, бебешки артикули и играчки, дом и градина, спорт и други…


Черен петък Hygea Water
Оферти в Hygea Water

Дестилатори за вода, пречистватели за въздух, арома душове, кани за пречистване и други…


Оферти в ЗОРА!

Телевизори, Аудио, Конзоли, Гейминг, телефони и таблети, лаптопи, смарт часовници, монитори, домакински електроуреди, прахосмукачки, грижа за въздуха, фризери, електроинструменти


Черен петък Fashiondays
Епичен шопинг във FASHION DAYS

Начало – 8 май 2024г.
Вижте хиляди оферти!
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи


Черен петък Мания
MANIA.BG – Дрехи втора ръка

Онлайн магазин Mania ви предлага разнообразие от качествени маркови дамски, мъжки и детски стоки втора ръка. Всеки ден ново зареждане!


Черен петък ОЗОН 16 години ОЗОН!

Над 30 000 празнични предложения
Телевизори, смартфони, таблети, монитори, лаптопи, гейминг, аудио, фотоапарати, малки електроуреди, детски играчки, бебешки продукти и много други…

Въведение

Lidl е германска верига супермаркети, която всяка година участва в Черния петък. Това е ден, който се отбелязва в края на ноември и е известен с големите намаления и промоции в магазините. Lidl предлага различни продукти на ниски цени, като хранителни стоки, дрехи, електроника и други. Това е отлична възможност за клиентите да закупят необходимите им продукти на по-ниски цени.

Намаления на продукти за черен петък в Lidl

Черният петък е един от най-големите пазарни събития в годината, който се провежда в края на ноември. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни намаления на продукти, за да привлекат повече клиенти. Lidl е един от магазините, които участват в това събитие и предлагат намаления на продукти.

Lidl е магазин, който предлага широка гама от продукти, включително хранителни стоки, напитки, дрехи, обувки и много други. В деня на Черния петък, Lidl предлага намаления на много от тези продукти. Това е възможно благодарение на големите количества, които магазинът закупува предварително, за да може да предложи по-ниски цени на клиентите си.

Намаленията на продукти в Lidl включват много различни категории. Например, клиентите могат да намерят намаления на хранителни стоки, като месо, риба, зеленчуци, плодове, млечни продукти и други. Освен това, магазинът предлага намаления на напитки, като вино, бира, безалкохолни напитки и други.

В допълнение към хранителните стоки и напитките, Lidl предлага намаления на дрехи и обувки. Клиентите могат да намерят намаления на дрехи за мъже, жени и деца, както и на обувки за всички възрасти.