Черен петък Lidl, Лидъл 2023

“Спестете повече с Lidl Черен петък!”
Вижте още оферти от други онлайн магазини:

Оферти в ЕМАГ

Мобилни телефони, телевизори, IT Продукти, домашни електроуреди, мода, бебешки артикули и играчки, дом и градина, спорт и други…


Hygea Water

Дестилатори за вода, пречистватели за въздух, арома душове, кани за пречистване и други…


TOPSHOP.BG

Онлайн телешоп магазин, телешоп оферти, фитнес, красота, здраве, домакинство, кухня, матраци и още.


Оферти в ЗОРА!

Телевизори, Аудио, Конзоли, Гейминг, телефони и таблети, лаптопи, смарт часовници, монитори, домакински електроуреди, прахосмукачки, грижа за въздуха, фризери, електроинструменти


DORMEO.BG

Онлайн магазин за матраци, топ матраци, подматрачни рамки, възглавници, завивки спално бельо, детски аксесоари за сън и мебели за спалня Дормео.


Треска за лято във FASHION DAYS

Кампанията се провежда в периода от 22.05.2023 г. до 06.06.2023 г., или до изчерпване на наличните количества. Някои артикули са с остатъчни бройки.
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи


Въведение

Lidl е германска верига супермаркети, която всяка година участва в Черния петък. Това е ден, който се отбелязва в края на ноември и е известен с големите намаления и промоции в магазините. Lidl предлага различни продукти на ниски цени, като хранителни стоки, дрехи, електроника и други. Това е отлична възможност за клиентите да закупят необходимите им продукти на по-ниски цени.

Намаления на продукти за черен петък в Lidl

Черният петък е един от най-големите пазарни събития в годината, който се провежда в края на ноември. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни намаления на продукти, за да привлекат повече клиенти. Lidl е един от магазините, които участват в това събитие и предлагат намаления на продукти.

Lidl е магазин, който предлага широка гама от продукти, включително хранителни стоки, напитки, дрехи, обувки и много други. В деня на Черния петък, Lidl предлага намаления на много от тези продукти. Това е възможно благодарение на големите количества, които магазинът закупува предварително, за да може да предложи по-ниски цени на клиентите си.

Намаленията на продукти в Lidl включват много различни категории. Например, клиентите могат да намерят намаления на хранителни стоки, като месо, риба, зеленчуци, плодове, млечни продукти и други. Освен това, магазинът предлага намаления на напитки, като вино, бира, безалкохолни напитки и други.

В допълнение към хранителните стоки и напитките, Lidl предлага намаления на дрехи и обувки. Клиентите могат да намерят намаления на дрехи за мъже, жени и деца, както и на обувки за всички възрасти.