Черен петък Баухаус, Bauhaus 2024

“Спестете повече с Баухаус Черен петък!”

черен петък Баухаус

Черен петък е търговска кампания, която се провежда в края на ноември в много държави по света. Това е ден, когато магазините предлагат големи отстъпки на стоките си, за да привлекат повече клиенти. Търговският център Баухаус също участва в тази кампания и предлага различни продукти на по-ниски цени. Виж още намаления и в следните магазини:

Градински инструменти в ОЗОН

Тримери за трева, бензинови косачки,водни помпи, духалки за листа, почистваща техника, триони, лопати и други…


DEDAL-ROBOT

Роботи прахосмукачки, Пречистватели за въздух, роботи за басейни, косачки, за прозорци и други почистващи роботи


Топ предложения в EMAG

Находки в ЕМАГ – електроуреди, мебели, матраци, шевни машини, съдомиялни, инструменти, готварски печки, декорации…


Hygea Water

Дестилатори за вода, пречистватели за въздух, арома душове, кани за пречистване и други…


Топ предложения в ЗОРА

Грижа за въздуха, бойлери, домакински електроуреди, хладилници, електроинструменти и други…


MITEVBG

Стоки за всеки дом, спортни стоки, осветителни тела, електрически превозни средства, автотапицерии, автоосветление, масла и консумативи и др.


Намаления на Черен петък в Баухаус

Баухаус е магазин за строителни материали и оборудване, който предлага всичко, от което се нуждаете за ремонт на дома или градината. На Черен петък, магазинът предлага намаления на много от своите продукти, включително на инструменти, бои, подови настилки, мебели за градината и много други.

Ако търсите нови инструменти за ремонта на дома, Баухаус е мястото, където трябва да отидете. Магазинът предлага голямо разнообразие от инструменти на намалени цени, включително електрически и ръчни инструменти, като длета, чукове, гаечни ключове и много други. Независимо дали сте професионален строител или просто търсите нещо за дома си, Баухаус има всичко, от което се нуждаете.

Ако търсите нови бои за стените или подови настилки, Баухаус предлага голямо разнообразие от продукти на намалени цени. Магазинът предлага бои на водна и маслена основа, както и подови настилки от ламинат, паркет и керамични плочки. Независимо дали търсите нещо за кухнята, банята или спалнята, Баухаус има всичко, от което се нуждаете.

Ако търсите нови мебели за градината, Баухаус предлага голямо разнообразие от продукти на намалени цени. Магазинът предлага мебели за градината, като маси, столове, шезлонги и много други. Независимо дали търсите нещо за големия си двор или малкия си балкон, Баухаус има всичко, от което се нуждаете.

В заключение, Черен петък е перфектната възможност да закупите нещата, които искате, на по-ниски цени. Търговският център Баухаус предлага голямо разнообразие от продукти на намалени цени, включително на инструменти, бои, подови настилки, мебели за градината и много други. Независимо дали търсите нещо за ремонта на дома или градината, Баухаус има всичко, от което се нуждаете.