Топ потребителски стоки, които си заслужава да купим на черен петък

Огромен брой потребители спират да пазаруват каквото и да е в края на лятото, за да натрупат максимално спестявания, които шеметно да похарчат през идния черен петък. Това са не просто хора, които са вманичаени на тема шопинг или на предаването Спестовници, но са и хора с конкретни нужди от конкретни продукти, желаещи да закупят най-доброто за най-добрата цена. Обикновено, практичният потребители си прави списък с най-добрите сайтове за пазаруване по време на черен петък (от българските ние лично предлагаме Fashion days,защото тази година са замислили страхотни кампании), а други – с топ желаните стоки. Мнозина обаче купуват на поразия – включително и неща, които не им трябват, а също и такива, които съвсем не са изгодни. И тъй като тазгодишният черен петък е само на няколко дни разстояние, решихме да ви споделим кои всъщност, са стоките, които наистина си заслужава да купим на черен петък:
Мобилни телефони, таблети  и всякакви джаджи👈
Като цяло, идеята за черен петък се заражда именно около идеята за разпродажба на стари модели и промоционални цени за дебюта на най-новите стоки именно от технологичната сфера. Ето защо, и до ден днешен, на черен петък най-много се търсят именно таблети и всякакви джаджи – мобилни устройства, хардуер и софтуер, видео игри, конзоли, периферии и т.н.И да, те, определено, си заслужават да се купят на черен петък, защото цените им падат с близо до 80%. 
Дрехи, обувки, аксесоари и всякакви модни стоки👈
Факт е, че това са най-купуваните стоки онлайн напоследък. Ето защо никой уважаващ себе си магазин за дрехи, обувки и аксесоари не пропуска да стане част от годишния черен петък. Друг е въпросът обаче, че модните стоки не винаги се оказват толкова изгодни. Трябва да сте особено внимателни при избора на оферти за дрехи и аксесоари през черния петък, тъй като те са прекалено много на брой и да попаднеш на така наречените измамни намеления е прекалено възможно. 
Бебешки стоки
Не сме сигурни, че намаленията са чак толкова големи като при технологичните стоки, но е факт, че днешните бебешки стоки сами по себе си са си много скъпи и голяма част от родителите едвам смогват за основните, какво да говорим за някакви допълнителни аксесоари и принадлежности. Ето защо и най-малката отстъпка от 10, 20 или 30% е добре дошла за един млад родител. Точно затова и смятаме, че на черен петък си струва да купите я бебешка количка, я кошара, я сума ти играчки, които да подарявате на детето една по една през идната година. 
Маркови и луксозни стоки👈
Става въпрос за наистина скъпи и луксозни марки, които реално погледнато, през останалото време от годината дори нямате намерение да погледнете в магазина. Един черен петък обаче би могъл да направи напълно достъпна цената на луксозна украса за дома, на скъпите маркови часовници и т.н. 
А вие какво мислите да си купите през тазгодишния черен петък