Венера козметикс черен петък

“Открийте красотата на Венера с невероятните намаления на Черен петък!”
Ето още оферти за парфюми и козметика от онлайн магазини:

PARFIMO.BG – Намаления

Дамски и мъжки маркови парфюми, намаления на подаръчни комплекти!


Черен петък Notino
Оферти в NOTINO.BG

Намаления до 30 %
Дамски и мъжки парфюми и козметика, грим, грижа за лице, тяло, коса, дермокозметика


Черен петък parfiumbg
Оферти в Parfium.bg

Мащабни намаления на мъжки и дамски маркови парфюми – До 50% отстъпки!
Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Dolce&Gabana и други…


THEBODYSHOP

Онлайн магазин за козметика и веган продукти


Rumi козметика
Козметика от Руми Илиева – Rumi.bg

Козметика за лице, тяло, хранителни добавки, книги, здравословен начин на живот.

Какво е Венера козметикс?

Венера козметикс е българска марка за козметика, която се фокусира върху производството на качествени продукти за грижа за кожата. Марката е известна със своите натурални съставки и етични принципи, които я правят предпочитан избор за много хора.

Венера козметикс е основана през 1991 година и оттогава се развива бързо и успешно. Марката предлага широка гама от продукти за грижа за кожата, включително кремове, маски, тоници, серуми и много други. Всички продукти на Венера козметикс са произведени с натурални съставки, които са безопасни за кожата и не предизвикват алергии.

Венера козметикс е известна със своите етични принципи и ангажимент към околната среда. Марката използва екологично чисти съставки и опаковки, които не замърсяват околната среда. Венера козметикс също така е ангажирана с борбата срещу тестовете върху животни и не използва такива методи за тестване на своите продукти.

Венера козметикс е известна със своите качествени продукти за грижа за кожата, които са подходящи за всички типове кожа. Марката предлага продукти за хидратация, подхранване, почистване и оздравяване на кожата. Всички продукти на Венера козметикс са произведени с натурални съставки, които са безопасни за кожата и не предизвикват алергии.

Венера козметикс е известна със своите иновативни продукти за грижа за кожата, които са разработени с помощта на най-новите технологии и научни изследвания. Марката предлага продукти, които са специално разработени за да се борят с проблеми като бръчки, пигментация, акне и други.

Венера козметикс е известна със своите натурални съставки и етични принципи, които я правят предпочитан избор за много хора. Марката предлага качествени продукти за грижа за кожата, които са безопасни и ефективни. Венера козметикс е ангажирана с борбата срещу тестовете върху животни и екологично чистите опаковки и съставки правят марката предпочитан избор за хора, които са ангажирани с опазването на околната среда.