Черен петък bg mamma, бг мама

“Най-добрите оферти за майки и деца – само в Black Friday на BG Mamma!”

Ето селекция от оферти от няколко онлайн магазина

MID SEASON SHOPPING във FASHION DAYS

Топ находки за есента! Кампанията се провежда в периода от 25.09.2023 г. до 21:59 ч. на 09.10.2023 г., или до изчерпване на наличните количества.
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи


MANIA.BG – Дрехи втора ръка

-15 процента отстъпка при поръчка над 90 лв. с код EXTRA
Онлайн магазин Mania ви предлага разнообразие от качествени маркови дамски, мъжки и детски стоки втора ръка. Всеки ден ново зареждане!


Оферти на седмицата в ЕМАГ

от 25.09 до 01.10 2023г
Мобилни телефони, телевизори, IT Продукти, домашни електроуреди, мода, бебешки артикули и играчки, дом и градина, спорт и други…


Оферти в ЗОРА!

Телевизори, Аудио, Конзоли, Гейминг, телефони и таблети, лаптопи, смарт часовници, монитори, домакински електроуреди, прахосмукачки, грижа за въздуха, фризери, електроинструменти


Голямо есенно разчистване в ОЗОН

Супер намаления до 60% – начало 21 септември 2023г.!


Спортни стоки в Декатлон

Спортни аксесоари, дрехи и обувки за всички видове спорт, хранителни добавки, фитнес уреди, велоергометри, къмпинг, велосипеди, часовници, крачкомери и други…

Онлайн промоции и отстъпки за черен петък на bg mamma

BG Mamma е един от най-големите онлайн форуми в България, който предлага на своите потребители множество теми за дискусия и споделяне на опит. Всеки година, когато настъпва Черният Петък, BG Mamma предлага на своите потребители множество онлайн промоции и отстъпки.

Черният Петък е денят, който маркира началото на коледния пазарен сезон. Това е денят, в който магазините предлагат най-големите отстъпки и промоции на годината. В България, Черният Петък е станал традиция и всеки година все повече магазини и онлайн магазини предлагат специални оферти за този ден.

BG Mamma не е изключение и всяка година предлага на своите потребители множество онлайн промоции и отстъпки за Черния Петък. Тези промоции и отстъпки са налични за множество продукти и услуги, включително дрехи, обувки, козметика, електроника, хранителни стоки и много други.

За да вземете участие в промоциите и отстъпките на BG Mamma за Черния Петък, трябва да посетите сайта на форума и да потърсите специалната страница за Черния Петък. Там ще намерите множество оферти и промоции от различни онлайн магазини.

Всички промоции и отстъпки на BG Mamma за Черния Петък са проверени и одобрени от администраторите на форума. Това означава, че можете да бъдете сигурни, че получавате най-добрите оферти и промоции на пазара.