Полезни практики за Черен Петък 2020 година

С настъпването на есента шопинг маниаците, които вече са се презадоволили с изминалите летни намаления, започват да наострят уши за предстоящия Черен Петък. Напълно ги разбираме. Това е един от най-вълнуващите дни за любителите на пазаруването, специалните оферти и качествените стоки на максимално ниски ексклузивни цени. Специално за тях, а и за всички вас, които все още се чудите дали да се включите в тазгодишния Black Friday маратон, написахме този материал с няколко специални насоки, съвети и указания за безопасно, разумно и супер изгодно пазаруване. 

Кога е Черен Петък 2020 година ?

Тази година Черен Петък се пада на 27 ноември. Разбира се, очакваме много онлайн магазини да обявят кампаниите си далеч по-рано. За някои от дигиталните шопинг центрове дори вече е традиция намаленията за Черен Петък да са достъпни няколко дни преди заветната дата. Черен Петък 2020 няма да е изключение за тях. Миналата година, например, Fashion Days  стартира кампанията си по-рано. 

Вижте продуктите на ЕМАГ!

Между другото, като казахме тази година, държим да отбележим, че колкото и провалена и пълна с неизвестни да бе тя (и все още да е), тя няма да ни отнеме Черен Петък 2020. За щастие, коронавирусът не върлува в интернет и големите намаления и отстъпки ще са достъпни за вас, включително и за пазаруване през мобилно устройство. Все пак, нека не забравяме, че именно в интернет са най-големите намаления и най-добрите оферти. Виже онлайн проучване, относно влиянието на ковид 19 върху потребителските нагласи.

Най-добрите съвети, които да следвате на Черен Петък 2020 година

По-долу ви предлагаме няколко полезни практики, които с времето са придобили особена популярност и страхотна приложимост за пазаруване на най-вълнуващия за шопинг маниаците ден от годината. Моля, вижте ги, и изградете бързо своята собствена стратегия за тазгодишния Черен Петък:

Установете конкретен бюджет, който не бива да надвишавате. Намаленията са готино нещо до момента, когато осъзнаете, че не са ви пресушили всичките спестявания. Разумното пазаруване не е пазаруване със стиснати джобове и пръсти. Разумното пазаруване е да знаете лимита си и да не преминавате определени финансови граници. 

Помислете от какво имате нужда и с какво можете да се поглезите. Когато 27 ноември 2020 година настъпи започнете с пазаруването на необходимите стоки. Запазвайте с отметка нещата, които ви допадат, но не са в списъка с топ желани продукти, и се върнете на тях едва след като закупите наистина нужното. Добрата новина е, че големите магазини, които участват е Черен Петък 2020, разполагат с опцията за вкарване на продуктите в персонална клиентска секция „Любими“. Такъв е случаят и на emag. За тях е излишно да казваме, че ще са основният епицентър на взривяващото пазаруване на 27 ноември тази година. 

Обмислете варианта за ранно празнично пазаруване. Всъщност, основната идея на Черния Петък е именно това – по-евтиното, предварително подготвяне за предстоящите зимни празници. Най-хубавото в тази Black Friday стратегия е, че хем ще успеете да купите по принцип скъпи, но на евтина цена уникални подаръци за близките си, хем ще можете по-късно, когато дойдат празниците да им се насладите пълноценно, вместо да ги прекарвате в претъпканите молове. Като казахме мол, в интернет има достатъчно молове, които ще станат част от Черен Петък 2020. Препоръчваме ви Mallbg, където буквално за половин час можете да купите коледни подаръци на цялото семейство, а на 27 Ноември – да ги купите на супер изгодни цени. 

Съгласувайте шопинг намеренията си с останалите членове у дома. Много е вероятно жена ви да не се съгласи на идеята ви да купите 50-инчов телевизор само защото на Черния Петък ще бъде с 50% намаление. По същата логика, ако си харесате уникално детско обзавеждане в Мебелино на 27 ноември, попитайте първо дъщеря си дали все още харесва розово, или вече то израснала. 

Черен Петък 2020 ще се състои, каквото и да е случва. Това онлайн събитие поне не могат да ни го отнемат. Очакваме го с нетърпение!The Cheapskate Show podcast: How to win Black Friday