Авточасти черен петък

черен петък авточасти

“Най-добрите авточасти на най-добрите цени – очаквайте Черен петък!”

Авточасти в ЕМАГ

Масла, светлини, аксесоари, електроника и други


Авто аксесоари в ОЗОН

Стойки за автомобил, GPS навигации, Видеорегистратори, трансмитери, дронове, сонари


Най-добрите предложения за авточасти за Черен петък

Черният петък е един от най-големите пазарни събития на годината, когато много хора се отправят на шопинг с цел да се възползват от намаленията и специалните оферти. И докато много хора се фокусират върху електроника и дрехи, има и други категории, които също могат да бъдат изключително изгодни по време на Черния петък. Една от тези категории са авточастите.

Ако сте автомобилен ентусиаст или просто се нуждаете от някои авточасти за вашия автомобил, Черният петък може да бъде идеалното време да ги закупите. В тази статия ще ви представим топ 7 авточасти, които трябва да имате предвид по време на Черния петък.

1. Автомобилни Гуми – Гумите са една от най-важните части на автомобила и редовната им смяна е от съществено значение за безопасността на шофирането. По време на Черния петък можете да намерите отлични оферти за гуми, които ще ви помогнат да спестите пари.

Автомобилни гуми в ЕМАГ

2. Акумулатори – Акумулаторът е сърцето на вашия автомобил и ако имате проблеми с него, може да се окаже, че автомобилът ви не стартира. По време на Черния петък можете да намерите акумулатори на изключително добри цени.

Акумулатори в ЕМАГ

3. Филтри – Филтрите са отговорни за задържането на замърсяванията и праха, преди те да достигнат до двигателя на автомобила. По време на Черния петък можете да намерите филтри за въздух, масло и гориво на изключително изгодни цени.

Филтри в ЕМАГ

4. Спирачки – Спирачките са от съществено значение за безопасността на шофирането и редовната им подмяна е задължителна. По време на Черния петък можете да намерите спирачни накладки и дискове на отлични цени.

5. Светлини – Добре функциониращите светлини са от съществено значение за видимостта и безопасността на шофирането. По време на Черния петък можете да намерите крушки и фарове на изключително добри цени.

Автокрушки в ЕМАГ

6. Масла – Редовната смяна на масло е от съществено значение за поддържането на двигателя на автомобила в добро състояние. По време на Черния петък можете да намерите масла на изключително изгодни цени.

Масла и консумативи в ЕМАГ

7. Електроника – Автомобилната електроника играе важна роля във функционирането на автомобила.

Електроника в ЕМАГ

Заключение

Заключението за авточасти на Черен петък е, че това е ден, когато много магазини и онлайн платформи предлагат значителни намаления и специални оферти за авточасти.