Черен петък сушилни за дрехи


черен петък сушилни за дрехи

Вижте оферти и намаления за сушилни за дрехи в следните онлайн магазини:


Сушилни за дрехи в EМАГ

Beco, Candy, Bosch, Samsung, Whirlpool, Electrolux, LG, AEG, Gorenje и други


Сушилни за дрехи в Зора

Bosch, Whirlpool, AEG, Gorenje, Hotpoint, Sharp, Finlux и другиКак работят сушилните за дрехи?

Сушилнята за дрехи е един от най-практичните съвременни домакински уреди. Все по-често в тях инвестира и бизнеса особено в хотелската сфера, където постоянно има нужда от подмяна на чисто спално бельо.
Сушилнята за дрехи е един бърз и ефикасен начин да получим дрехата си не просто чиста, но и готова за носене. Нейното предназначение е веднага след пране да премахне влагата от облеклото ни. Сушилните за дрехи днес са на толкова високо ниво, че са подходящи за почти всички видове материи, включително и деликатни като естествена вълна, коприна и дантела.
За да ни предостави дрехата суха след пране, този уред използва метода на кондензацията. След като бъде монтирана сушилнята за дрехи, те не използват вентилационна система, а изтласкват влагата навън чрез поток от нагрят въздух. По този начин на практика водата от облеклото се превръща в конденз. Той се премахва от уреда по метода, по който се отстранява и от самата пералня. Ето защо между другото, днес можем да открием дори практични комбинации, каквито са модерните сушилни и перални.

Кои сушилни са най-добри?

Според специалистите най-добрият вариант за сушилня е тя да използва така наречената термопомпа. Благодарение на нея загубата на топлина се ограничава. Това означава, че се и спестява електрическа енергия за осигуряване на допълнителна такава по време на сушене. Този метод на работа позволява пестене на ток. А трябва да отбележим, че сушилните хабят значително количество електрическа енергия по принцип. Още по-ефикасни в спестяването на ток са уредите с клас А и нагоре.
Съществуват много марки, които предлагат първокласни и практични сушилни за дрехи. Сред тях ще намерите както на достъпна цена, така и луксозни с допълнителни функции за още по-ефикасно и безопасно сушене на вашето облекло. Сушилни Индезит, от друга страна, се наложиха бързо на пазара, защото предлагат отлично съчетание на разумна цена и безупречно качество. Извън обсега на тяхната функционалност, а от гледна точка на визията, много домакинства днес търсят сушилни инокс, особено ако цялостното им обзавеждане вкъщи е от този тип.