МОЛ черен петък 2024

“Спестете повече, купувайте умно – Мол черен петък!”
Ето още оферти от онлайн магазини:

Черен петък ЕМАГ
Оферти в ЕМАГ!

Мобилни телефони, телевизори, IT Продукти, домашни електроуреди, мода, бебешки артикули и играчки, дом и градина, спорт и други…


Оферти в ЗОРА!

Телевизори, Аудио, Конзоли, Гейминг, телефони и таблети, лаптопи, смарт часовници, монитори, домакински електроуреди, прахосмукачки, грижа за въздуха, фризери, електроинструменти


Черен петък ОЗОН 16 години ОЗОН!

Над 30 000 празнични предложения
Телевизори, смартфони, таблети, монитори, лаптопи, гейминг, аудио, фотоапарати, малки електроуреди, детски играчки, бебешки продукти и много други…


Черен петък Fashiondays
Епичен шопинг във FASHION DAYS

Начало – 8 май 2024г.
Вижте хиляди оферти!
Дамска и мъжка Мода, Аксесоари, Часовници, Детски дрехи


Черен петък Hygea Water
Оферти в Hygea Water

Дестилатори за вода, пречистватели за въздух, арома душове, кани за пречистване и други…


Черен петък obuvki.bg
Намаления в OBUVKI.BG

Мъжки, дамски и детски обувки


Черен петък Sinsay
Оферти в SINSAY

Дамски, мъжки, детски дрехи и аксесоари, обувки


Черен петък Мания
MANIA.BG – Дрехи втора ръка

Онлайн магазин Mania ви предлага разнообразие от качествени маркови дамски, мъжки и детски стоки втора ръка. Всеки ден ново зареждане!


Как да се подготвим за Мол черен петък?

Мол черен петък е един от най-големите пазарни събития в годината. Това е денят, когато магазините предлагат невероятни отстъпки на стоки от всички категории. Но как да се подготвим за този ден и да се възползваме максимално от него?

Първо, трябва да направим списък с нещата, които искаме да купим. Това ще ни помогне да се ориентираме по-лесно в магазина и да не се изгубим в морето от отстъпки. Важно е да сме реалисти и да не се заблуждаваме, че ще успеем да купим всичко, което искаме. Трябва да си поставим приоритети и да се концентрираме върху най-важните неща.

След това, трябва да се запознаем с рекламите на магазините. Те обикновено публикуват реклами за Мол черен петък няколко дни преди събитието. Така ще можем да видим какви отстъпки предлагат и да сравним цените на стоките, които искаме да купим. Важно е да не се заблуждаваме от рекламите и да проверим цените на стоките преди Мол черен петък, за да сме сигурни, че наистина получаваме добра отстъпка.

След това, трябва да се подготвим финансово. Мол черен петък може да бъде изключително изкушаващ и да ни накара да харчим повече, отколкото сме планирали. Затова е важно да си поставим бюджет и да го спазваме. Можем да използваме кредитни карти, но трябва да бъдем внимателни и да не се задлъжаваме повече, отколкото можем да си позволим.

След това, трябва да се подготвим физически. Мол черен петък може да бъде изключително натоварващ и да ни накара да стоим в опашки за дълго време. Затова е важно да се облечем удобно и да носим удобни обувки. Трябва да се подготвим и психически, за да не се дразним от голямото количество хора и да не се давим на изкушенията.

В заключение, Мол черен петък е голямо пазарно събитие, което може да ни накара да харчим повече, отколкото сме планирали. Затова е важно да се подготвим правилно, да направим списък с нещата, които искаме да купим, да се запознаем с рекламите на магазините, да си поставим бюджет и да се подготвим физически и психически.