Черен петък фризери 2024

черен петък фризери

Фризери в EМАГ

Beco, Indesit, Bosch, Samsung, Whirlpool, Liebherr, LG, AEG, Gorenje и други


Фризери в ЗОРА

Liebherr, Samsung, Whirlpool, AEG, Gorenje, Hotpoint, Indesit, Crown, Sharp, Finlux и други


Фризери в Alleop

Crown, Finlux и други


Фризери в TOPMARKET

Arielli, Crown, Gorenje, Indesit, Liebherr и други


Какви видове фризери има?

Фризерите са неразделна част както от домашното обзавеждане, така и от бизнес оборудването в определени икономически сфери като ресторантьорство, търговия и други. Освен по мястото, за което се предназначени, тези електроуреди се делят на видове и по други критерии. Разграничаването на отделните типове фризери ще ви даде насока за вашата покупка, като по-лесно и бързо прецените от какво точно имате нужда:

  • Размер. Можете да намерите както малки фризери за дома или работното място, така и модели за по-големи пространства, включително за производствени цели или за складовото помещение. Обемистите размери са типични за съвременните фризери за магазини, а по-малките – за вкъщи, както и мобилни, каквито са модерните фризери за кола.
  • Монтаж. По този критерий разграничаваме стандартни свободно стоящи и фризери за вграждане. Втория вариант е доста практичен за помещения с по-малка квадратура.
  • Тип продукция. Има специализирани модели за плодове и зеленчуци, както и фризери за месо или фризери за сладолед. Традиционно, за дома можете да използвате всякакъв модел. Когато обаче сте производител или търговец, е добре да съхранявате отделно продуктите, изискващи точно определена температура или начин на замразяване.
  • Форма. Този критерий разделя фризерите на вертикални и хоризонтални. Тук идеята е да намерите най-удобното решение за вас според типа помещение.

Какъв фризер да избера?

Освен вида фризер, който ви трябва редно, е да обърнете специално внимание и на други характеристики и специфики, преди да направите покупката си. Цената разбира се, няма как да не е водеща при избор на електроуред, но тя не бива да е основен критерий. Най-оптималното, което можете да направите, е да подберете модел с перфектно съотношение между цена и качество. Наличните Фризери в Емаг често са с отстъпка и специални намаления, което ви позволява да закупите първокласен уред на значително по-ниска стойност.
Не подценявайте и марката. Репутацията на производителя е водеща в избора на фризер. Добри опции, на които можете да се спрете, са:

  • Фризери Електролукс
  • Фризери Самсунг

Защо фризерът образува лед?

Възможни са различни причини фризерът ви да образува лед. Най-често става дума за неправилен монтаж или забравена отворена врата за продължително време. В случай че фризерът ви образува лед, необходим е веднага да се свържете с търговеца, ако все още е в гаранционен срок, или да потърсите майстор.