Оферти от ГРАБО


Оферти от ГРАБО

Почивки и екскурзии

Открийте най-изгодните оферти за почивки и екскурзии на сайта на Грабо. Нека вашите приключения се превърнат в незабравими спомени, благодарение на страхотните предложения, които ви очакват там. Не пропускайте възможността да си осигурите идеалната почивка на изгодна цена!


Подаръци и пазаруване

Разгледайте невероятните оферти за подаръци и пазаруване в Грабо. Нека вашите близки се насладят на изключителни подаръци, а вие да спестите пари, благодарение на груповото пазаруване и специалните промоции.


Хапване и пийване

Опитайте разнообразни кулинарни изкушения, като се възползвате от привлекателните оферти за хапване и пийване в Грабо. Насладете се на вкусни ястия и напитки без да се притеснявате за бюджета си.


Здраве и спорт

Поддържайте здравето си и подобрете физическата си форма с най-добрите оферти за здраве и спорт от Грабо. Нека вашето тяло и дух се насладят на специалните предложения, които ви очакват.


Красота и масажи

Отпуснете се и се насладете на спа удоволствия с най-добрите оферти за красота и масажи в Грабо. Нека вашата кожа да блести, а тялото ви да се чувства обновено и освежено.


Забавления и развлечения

Забавлявайте се до сита с най-изгодните оферти за забавления и развлечения от Грабо. Нека вашето свободно време да е непрекъснато приключение с разнообразни и забавни активности.


Уроци, курсове, бизнес

Развийте своите умения и знания с най-изгодните оферти за уроци, курсове и бизнес услуги в Грабо. Инвестирайте в своето обучение и професионален растеж, като се възползвате от привлекателните предложения, които ви предлага сайтът.


Деца и други домашни любимци 🙂

Отглеждайте се грижете за вашите деца и домашни любимци с най-добрите оферти в Грабо. Нека вашето семейство и любими животни да се наслаждават на качествени услуги и продукти на изгодни цени.


За автомобила

Поддържайте своя автомобил в отлично състояние с най-изгодните оферти за автомобилни услуги и аксесоари от Грабо. Вашето превозно средство ще бъде готово за път, и то на ниска цена.


Други


Използвайте нашия иновативен и лесен за употреба калкулатор на бюджет, който ще ви помогне да организирате разходите си по различни категории като пътувания, забавления, храна и много други. Този калкулатор е идеалният инструмент за всички, които искат да следят своя бюджет и да управляват финансите си по-ефективно. Въведете вашите данни, и той ще изчисли общата сума на разходите ви, като същевременно ви предостави и информация за разпределението на средствата по отделните категории.

Калкулатор на бюджетОбща сума: 0 лв.

Кратък наръчник за употреба:

  1. Отворете калкулатора на бюджет на нашия сайт.
  2. Изберете категория от падащото меню, като например "Пътувания", "Забавления" или "Храна".
  3. Въведете сумата, която сте изразходвали или планирате да изразходвате за избраната категория.
  4. Натиснете бутона "Добави", за да включите информацията в калкулатора.
  5. Повторете стъпки 2-4, за да добавите разходи от други категории.
  6. Вижте общата сума на разходите си, показана най-долу на калкулатора.
  7. Следете разпределението на разходите си по категории и коригирайте планираните разходи при необходимост, за да сте сигурни, че бюджетът ви е добре управляван.

Често задавани въпроси

Как мога да си закупя оферта в Грабо?
От страницата на избраната оферта кликнете бутона „Грабни ваучер”. На следващата стъпка ще намерите повече информация. За да закупите офертата, трябва да направите заявка за ваучер и да я заплатите.

Как мога да платя в Грабо
Грабо предлагат различни начини на плащане. Можете да платите както на момента (по електронен път с банкова карта), така и на по-късен етап – в брой (на каса на Изипей), с банков превод (от всяка банка) или от банкомат (който поддържа B-Pay меню).
Ако желаете да платите в брой, по банка или на банкомат, важно е да направите заявка за ваучер докато офертата е активна. След това ще имате 1-2 дни време (според конкретната оферта) да извършите плащането, дори и офертата да е изтекла.
Ако разполагате с карта Visa, VisaElectron, MasterCard или TransCard, можете да платите на момента и ще получите ваучера си веднага. Можете да заплатите и чрез системата на ePay.bg.
Ще намерите повече информация, след като от страницата на офертата кликнете бутона "Грабни ваучер".

Докога мога да платя в Грабо
Ако изберете плащане по електронен път, трябва да го извършите на момента.
Ако изберете да платите в брой (на каса на Изипей), с банков превод (от всяка банка) или на банкомат (поддържащ B-Pay меню), ще имате 1-2 дни време (според конкретната оферта) да платите, дори и офертата да е изтекла.
След като направите заявка за ваучер, ще намерите повече информация – платежен номер, краен срок за плащане и подробни инструкции. Ще получите тази информация и по e-mail.

Направих заявка за ваучер в Грабо, как да я заплатя?
Ако сте направили заявка, подробна информация и инструкции за плащане ще намерите в страницата „Моите ваучери”, а също така сте я получили и по e-mail.
Ако не виждате заявката в страницата „Моите ваучери”, значи сте пропуснали срока и заявката е изтекла във времето. В такъв случай, ако офертата е все още активна, можете да направите нова заявка. Но ако офертата е изтекла, значи сте изпуснали промоцията.

Как ще получа ваучера си от Грабо?
Ако заплатите по електронен път, ваучерът ще бъде издаден веднага (до няколко минути). Ако го заплатите в брой на каса на Изипей или на банкомат, ще бъде издаден в момента на плащането. Ако го заплатите с банков превод, ще бъде издаден след като сумата постъпи по сметката на Грабо (може да отнеме до 1 раб. ден).
Ще можете да намерите ваучера си в страницата „Моите ваучери”, както и повече информация как да го използвате. Също така ще получите и известие по e-mail.

Заплатих ваучера си в Грабо, но не го получих
Възможно е да има забавяне само ако сте заплатили ваучера по банков път. При останалите начини на плащане трябва да получите ваучера си автоматично в рамките на 5 минути след плащането.
Ако сте платили по банков път, имайте предвид, че банковите преводи могат да се забавят до 1 работен ден, докато сумата постъпи в сметката на Грабо. В момента, когато сумата пристигне, ваучерът Ви ще бъде издаден автоматично.
Ако е минал повече от един работен ден, но все още не сте получили ваучера си, вероятен проблем е ако при превода не сте въвели коректно основанието за плащане, според инструкциите. Ако е така, пишете на Грабо, като изпратите повече информация.

Пропуснах срока за плащане в Грабо, какво мога да направя?
За съжаление няма възможност за удължаване на сроковете за плащане. Ако сте изпуснали срока и офертата е изтекла, няма как да Ви удължат срока.

Ако офертата е все още активна в Grabo.bg, можете да направите нова заявка – по този начин ще получите допълнително време за плащането й.