Черен петък монитори 2024

“Най-добрите монитори на най-добрите цени – Черен петък 2023!”

Монитори в EМАГ

LED, LCD, SAMSUNG, PHILIPS, DELL, ASUS, LG, Lenovo , HP, Sony и други


Монитори в ОЗОН

ASUS, SAMSUNG, PHILIPS, DELL, ACER, LG, Lenovo , HP, Sony и други


Монитори в ЗОРА

LED, LCD, SAMSUNG, PHILIPS, DELL, ACER, LG, Lenovo , HP, XIAOMI и други

Кои монитори са добри за очите

Черен петък монитори 2023

Времето, което прекарваме пред компютърите, се увеличава с всеки изминал ден. Това означава, че е необходимо да се грижим за здравето на нашите очи. Едно от най-важните неща, които можем да направим, е да изберем правилния монитор. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите монитори за очите, които можем да закупим през Черен петък 2023.

Първият монитор, който ще разгледаме, е BenQ GW2270. Този монитор е с размер на екрана 21,5 инча и има резолюция от 1920 х 1080 пиксела. Той е снабден с технологията Flicker-Free, която намалява мерцането на екрана и намалява умората на очите. Освен това, той има и технологията Low Blue Light, която намалява вредното синьо светлина, която може да повреди очите ни.

Вторият монитор, който ще разгледаме, е ASUS ProArt PA248Q. Този монитор е с размер на екрана 24,1 инча и има резолюция от 1920 х 1200 пиксела. Той е снабден с технологията ASUS Eye Care, която намалява мерцането на екрана и намалява умората на очите. Освен това, той има и технологията Low Blue Light, която намалява вредната синьо светлина, която може да повреди очите ни.

Третият монитор, който ще разгледаме, е Dell UltraSharp U2415. Този монитор е с размер на екрана 24 инча и има резолюция от 1920 х 1200 пиксела. Той е снабден с технологията ComfortView, която намалява вредното синьо светлина, която може да повреди очите ни. Освен това, той има и технологията Flicker-Free, която намалява мерцането на екрана и намалява умората на очите.

Черен петък е един от най-добрите дни за пазаруване на монитори. Можем да намерим много добри оферти и да закупим монитор, който е добър за нашите очи. Независимо от това, кой монитор изберем, е важно да се грижим за здравето на нашите очи, като правим редовни почивки и използваме технологиите, които са налични на мониторите, за да намалим умората на очите.

Мога ли да използвам монитор като телевизор

Много хора се чудят дали могат да използват монитор като телевизор. Въпросът е важен, тъй като мониторите са по-евтини от телевизорите и могат да бъдат по-качествени. В тази статия ще разгледаме как да използвате монитор като телевизор и какви са предимствата и недостатъците на този подход.

Първо, трябва да проверите дали мониторът ви има HDMI вход. Това е важно, тъй като повечето телевизори и кабелни кутии използват HDMI за свързване. Ако мониторът ви няма HDMI вход, можете да използвате адаптер, за да го свържете с кабелната кутия или телевизора.

След като сте свързали монитора с кабелната кутия или телевизора, трябва да настроите звука. Мониторите нямат вградени говорители, така че трябва да използвате външни говорители или слушалки. Можете да свържете говорители към монитора чрез аудио жак или USB порт.

След като сте свързали монитора с кабелната кутия или телевизора и сте настроили звука, можете да гледате телевизия на монитора си. Едно от предимствата на този подход е, че мониторите имат по-висока резолюция от телевизорите, така че картината ще бъде по-ясна и по-детайлна. Освен това, мониторите имат по-широк ъгъл на гледане, така че можете да гледате телевизия от по-голямо разстояние.

Въпреки това, има и някои недостатъци на използването на монитор като телевизор. Първо, мониторите нямат вграден тунер, така че трябва да използвате кабелна кутия или друго устройство за приемане на телевизионни сигнали. Освен това, мониторите нямат дистанционно управление, така че трябва да използвате клавиатура или мишка за управление на телевизионните функции.

В заключение, използването на монитор като телевизор е възможно, но има своите предимства и недостатъци. Ако имате монитор с HDMI вход и външни говорители, можете да гледате телевизия на монитора си с по-висока резолюция и по-широк ъгъл на гледане. Въпреки това, трябва да имате кабелна кутия или друго устройство за приемане на телевизионни сигнали и да използвате клавиатура или мишка за управление на телевизионните функции.