Топ магазини, които да посетите на Черния Петък тази година

Черен петък 2020

ПРОМОЦИИ В ЕМАГ   ПРОМОЦИИ ВЪВ FASHIONDAYS  ПРОМОЦИИ В BABY.BG

ПРОМОЦИИ МЕБЕЛИ    ПРОМОЦИИ ХИПОЛЕНД    ПРОМОЦИИ ЧАСОВНИЦИ

Неусетно времето ще се изтърколи и след първите есенни дни ще дойдат и първите трепети за най-вълнуващия ден за пазар в година – ЧЕРЕН ПЕТЪК 2020. Разбира се, и тази година ще го очакваме с нетърпение, защото сигурни сме, големите производители и търговци вече активно работят над страхотните си кампании. 

Черен Петък 2020 година се пада този път на 27 ноември. Естествено, това ще е денят с най-големите оферти и активни кампании. Само ви припомняме да не се подвеждате по датата. На много места, намаленията по случай Black Friday започват от по-рано, а ако стартират на редовната дата за събитието, понякога са удължени с до 3 дни. В общи линии, въпрос на политика е какво ще избере конкретният магазин. 

И като казахме магазини, по традиция ще ви насочим и къде да търсите най-добрите намаления и отстъпки. За Черен Петък в никакъв случай не трябва да забравите не просто да хвърлите око, а направо да се фокусирате главно към следните магазини:

  • Черен петък в Baby.bg. Според проучване Black Friday събитието се свързва с масивно пазаруване за младите родители. Дали защото бебешките стоки са по принцип доста скъпи в днешно време, или трябва да търсим емоционален аспект на причината (с появата на бебето мама и татко сякаш искат да му осигурят целия свят), Черен Петък винаги е бил отличен повод за покупка на евтина, но качествена премиум бебешка количка, столчета за хранене, чисто нов гардероб за детето и какво ли още не. 

  • Черен петък във Fashion Days. Модните маниаци съветваме директно да се отправят към този магазин, когато наближи Черен Петък 2020. Всяка година магазинът предлага страхотен асортимент от дрехи, обувки и аксесоари от най-известните световни марки и с до 80% намаление. Не пропускайте да обновите гардероба си, а защо не и стила си, на достъпна цена с Fashion Days. Следете горещите новини за предстоящата Black Friday кампания на магазина и добавяйте в любими най-желаните модни артикули за вас и семейството си. 
  • Черен петък в Хиполенд. Не забравяйте и любимия ви магазин за играчки!
  • Черен петък в Мебелино. Един от най-популярните магазини за обзавеждане у нас ще се включи в тазгодишната кампания Черен Петък. Ако случайно обновявате дома си през есента или зимата, вие сте късметлии. В Мебелино по принцип е лесно да намерите стоки за дома от най-високо качество. Мебелите тук са страхотни като дизайн, разчупени и надеждни. А в края на ноември можете да си закупите голяма част от тях на специални Black Friday цени. Само като видите тези цени и без да е нужно, ще ви се прииска да обновите домашния интериор!
  • Черен петък в Mallbg. За хората, които напоследък избягват да ходят по големите магазини и молове, страхотно решение е Mallbg. Магазинът е всепризнат с богатото си изобилие от стоки, а освен това ще бъде част от Черен Петък 2020. Електроника, компютри, телефони, периферия и цяла геймърска зона – всичко това ви очаква в първия дигитален мол за джаджи в страната!

Съветът ни към всички вас е предварително да си направите шопинг лист за всички желани стоки от предложените от нас магазини, за да не се лутате с избора си в последния момент на 27 ноември 2020. Знаете, че на Черния Петък всичко винаги е до изчерпване на количествата!

Ето и малко любопитно инфо относно едно проведено допитване, анкета във връзка с черния петъкBlack friday survey