Зъбни импланти - от дентална клиника Александър Вълев

 Няколко предимства да си сложите зъбни импланти в клиниката на д-р Вълев:

  • Eстетически издържани!
  • Подобряване дъвкателната способност на челюстта!
  • Лесна поддръжка на зъбните импланти!
  • Подобряване на говора!
  • Професионален екип!

Ако държите на естетиката и слънчевата си усмивка ще изберете най-добрата клиника за да решите денталните си проблеми. Доказания екип от стоматолози на д-р Вълев ще ви помогне да се почувствате по-добре. Направете тази инвестиция в здравето си, имплантите са дълготрайни и издържат няколко десетилетия!

Ако желаете да се свържете с д-р Вълев, може да го направите на неговия уебсайт -  https://aleksandarvalev.com/

Офисът е оборудван с най-новите инструменти и технологии, гарантиращи безопасна и комфортна среда за пациентите. Обадете се на д-р Вълев днес, за да насрочите БЕЗПЛАТНА консултация.

Дентална услуга в промоция:

Изработването на хирургичния водач за дигитална имплантология струва между 250 и 500 лв. според броя на имплантите.За да могат повече пациенти да получат прецизно, нетравматично, предвидимо и бързо лечение и да са докоснат до модерните технологии, в ДЕНТАЛНА КЛИНИКА АЛЕКСАНДЪР ВЪЛЕВ изработват хирургичния водач безплатно!

Всички поставени импланти са с две години гаранция!

Ще ви боли ли при поставянето на зъбни импланти ?

По време на постяването на зъбен имплант се използва локална упойка - по същия начин както при вадене на зъб или при пломба. Времето необходимо за поставяне на зъбен имплант е около 40 минути. Това е абсолютна безболезнена процедурата като е ъзможна  и комбинация с венозно обезболяване – седация (при по-продължителни процедури с повече импланти и изваждане на зъби).

В Дентална Клиника Александър Вълев поставянето на упойка не се заплаща!