Черен петък прахосмукачки 2024

черен петък прахосмукачки робот


Прахосмукачки в EМАГ

Намерете богато разнообразие от прахосмукачки в ЕМАГ


Стандартни прахосмукачки в ЗОРА

AEG, BOSCH, Crown, Daewoo, Finlux, Gorenje, Samsung и други


Прахосмукачки в Дедал Робот



Прахосмукачки за автомобил в EМАГ

Намерете богато разнообразие от прахосмукачки за автомобили в ЕМАГ


Роботи за басейни в EМАГ

Dolphin, Hayward, Poolelf и други


Роботи прахосмукачки в ЗОРА

AEG, BOSCH, Crown, Daewoo, Finlux, Gorenje, Samsung и други


Водоструйки и парочистачки в ЗОРА

AEG, BOSCH, Crown, Daewoo, Finlux, Gorenje, Samsung и други


Прахосмукачки в ОЗОН

Роботи, вертикални, без торби, за прозорци


Прахосмукачки в Alleop

С водни филтри, без торби, роботи и други…


Видове прахосмукачки

Прахосмукачката е незаменим домашен уред. Особено в днешните драматични времена, в които все по-осезаемо превръщаме хигиената в топ приоритет. Това е задължителен уред както за дома, така и за работното място.
Пазарът на прахосмукачки днес е достатъчно разнообразен днес, за да ви предложи богат арсенал от модели, от които да избирате според собствените си предпочитания и бюджет. Важно е преди да направите своята селекция, е да сте наясно и с видовете прахосмукачки, които можете да намерите днес в търговската мрежа.

  • Мястото на приложение – домашни и индустриални прахосмукачки, прахосмукачки за коли, прахосмукачки за басейни и други.
  • Според функциите на почистване – прахосмукачки за сухо и мокро почистване
  • Според допълнителните си функции – прахосмукачки за пране

Изключително популярни са и последните иновации в сферата на прахосмукачките. От тях си заслужава да споменем така наречените прахосмукачки без торби, които обикновено са и енергоспестяващи, както и ултрамодерните прахосмукачки роботи, към които можем да причислим и добре познатите роботи за прозорци.
Роботизираните уреди за почистване представляват интелигентни устройства, на които омжете да задавате индивидуални периметри в зависимост от своите изисквания, нужди и типа помещение. Също така, те ви спестяват изключително много време и усилия в досадната домакинска работа. Някои прахосмукачки роботи разполагат и с допълнителни функции като сензор за разпознаване на препятствия, включително и стъпала, занижен до минимум шум, автоматично презареждане и много други.

Кои прахосмукачки са най-добри?

Безспорно, лидери в сектора днес са прахосмукачките роботи. Те носят изключително удобство в поддържането на хигиената в домашната и работната обстановка. Същевременно, не можем да оспорим, че има и стандартни прахосмукачки на отлично ниво и високо качество. Повечето от тях разполагат с иновативни функции за мокро почистване и измиване на килими, а също така са произведени от водещи фирми в индустрията. Прахосмукачки Samsung, например, са едни от лидерите на пазара и продължават да впечатляват аудиторията с безупречната си прецизност на работа, дълготрайна употреба и компактен дизайн. С повече проучване на популярните големи магазини за електроуреди можете да намерите и други марки прахосмукачки, предлагащи отлично съчетание на високо качество и достъпна цена.