5 Тайни за предстоящия черен петък 2019, с които е добре да сте наясно


Шопинг събитието на годината – черен петък 2019 – е съвсем наблизо. На 29 ноември се очаква броят на намаленията и специалните оферти по физическите и онлайн магазините да достигне тотален апогей за последните 12 месеца. Факт е, че много хора ще успеят да се сдобият с техника, уреди за дома, детски стоки, облекла и обувки от видни дизайнери и модни къщи, а също така, и продукти за свободното време и дори спортни екипировки на уникални цени. Има обаче и едни факти за черен петък 2019, които сякаш се пазят в тайна. Ние решихме да ги разкрием, за да направим вашето шопинг преживяване не просто забавно и вълнуващо, но и разумно, наистина евтино и най-вече: изгодно. 
Представяме ви, не – разкриваме ви – 5 тайни за предстоящия черен петък 2019, с които е добре да сте наясно:

1. Възползвайте се от трика със „забравената пълна количка“ 

Някои онлайн търговци имат практиката да проследяват потребителските колички, които са останали пълни, без да е завършила поръчката. Това, което те правят, за да домотивират клиента все пак да купи избраните продукти, е да го извести по имейл с предложения за допълнителна отстъпка. Ако направите този трик на правилния търговец, вашият черен петък 2019 може да се окаже по-изгоден, отколкото бихте могли да си представите.

2. Черен петък 2019 си има предшественик, който не е за подценяване

А той се казва Cyber Monday или в превод на български език, става въпрос за предшестващия черен петък 2019 понеделник, по време на който можете да се възползвате също от намаления и то доста добри, но само в областта на техниката и мобилните устройства, конзоли и джаджи. 

3. Не подценявайте window shopping концепцията

Това е чисто и просто запознаване с продукта, който искате да купите във физическия магазин предварително (или в магазин, в който няма обявена кампания черен петък 2019). Ако установите, че наистина искате да купите точно този артикул, потърсете го после на максимално ниска цена и с максимално голямо намаление в друг магазин с черен петък 2019. 

4. Впрегнете цялата фамилия за приключението черен петък 2019

Ето ви един пример, за това, което имаме на предвид: да си представим, че домът ви има нужда от нова техника. Искате да купите пералня, хладилник и нов телевизор по време на черен петък 2019. Няма как да попаднете на най-яките отстъпки и за трите уреда сами и със собствени усилия само, защото именно този тип артикули са сред най-често намалените по време на Black Friday. Това, което ще ви помогне обаче, е да разпределите задачите. Нека големият ви син търси най-големите намаления за телевизор, оставете на половинката да търси хладилник, а вие се заемете с топ предложението за пералня през черен петък 2019.

5. Изберете онлайн пред офлайн черен петък 2019

Не е вярно, че черен петък 2019 е наличен само в онлайн магазините. Много физически магазини вземат участие в кампанията. Идеята е, че по принцип, продуктите от всякакъв род са по-евтини по онлайн магазините, което означава, че през черен петък 2019 те ще са двойно по-изгодни от същите във физическите търговски центрове. 
А вие имате ли си свои тайни трикове, които да ползвате през предстоящия черен петък 2019?