Женският списък за пазаруване за предстоящия черен петък

Мъжете са от Марс, жените – от Венера – и това огромно различие между половете си личи почти във всяка една област. Дори когато става въпрос за пазаруване и потребителски предпочитания, двата пола постъпват по почти коренно противоположни начина. Нещо повече – с годините установихме, че по време на лудата шопинг фиеста на ноемврийския черен петък, мъжете и жените се спират на различни стоки. Ето, например, какво присъства в женския списък за пазаруване най-често, а и по всяка вероятност, в предстоящия черен петък:

Бебешки стоки

Почти всяка млада майка инвестира целия си бюджет в какви ли не дрехи, аксесоари, принадлежности и занимателни играчки за своето бебе. Голям част от тези стоки се оказват в последствие излишни, но една мама знае – по-добре да остане неползвано и да се подари по-късно на друго дете, отколкото да рискува и да лиши своето от важна играчка или дрешка. И тъй като съвременните бебешки стоки в никакъв случай не са евтини, шопинг по време на черен петък се превръща в истински късметлийски ден за майките. 

Маркови часовници

Според проучване, когато става въпрос за маркови стоки и отношението на жените към тях, дамите предпочитат да инвестират в следните продукти и в следната последователност: обувки, чанти, дрехи и чак на последно място, маркови часовници. Така, оригиналният и скъп аксесоар – негово величество часовникът – се превръща в по-скоро желана, но невъзможна всеки да си я позволи покупка. Ето защо, по време на черен петък дамите са склонни да се отпуснат – при вида на всички тези ниски цени – и да си купят нещо, за което по принцип не биха си дали парите, а именно скъпи и хубави маркови часовници. 

Еротично бельо

Обикновено, черен петък „честваме“ в края на месец ноември, тоест малко преди зимните празници. А те, на свой ред, са повод за много дами да се настроят не само празнично, ами и романтично. Голяма част от жените замислят изненади за своите половинки, част от които са доста еротични и провокативни. В тази връзка, в женския списък със желани стоки, купувани по време на черен списък, категорично попада и еротичното бельо. 


Дрехи – разбира се, за къде без тях в един класически женски списък за пазаруване?!

Едва ли някой се е съмнявал, че именно дрехите са основните продукти в онлайн кошниците за пазаруване на жените по време на един класически черен петък. Дрехите не просто са най-голямата женска слабост, ами и едни и от най-популярните намалени продукти на черния петък. Нещо повече – стотици магазини за дамски дрехи от цял свят влизат в еуфорията на Black Friday и е трудно за всяка дама да им устои. Сред тази магазини са и най-любимите, които по принцип, представляват масов интерес за жените – от типа на българския магазин за луксозни дрехи Fashion Days

Не забравяйте за тазгодишния черен петък за нищо на света. Направете си аларма за 24 ноември, защото точно това ще е топ денят за пазаруване тази година!