Черен петък 2016 EMAG

Черен петък 2016 в ЕМАГ започва на 25 ноември 2016 г. Купете си евтина електроника , дрехи, обувки, книги , играчки, възползвайте се от невероятните промоции само на този ден . На този ден ще се предлагат огромни отстъпки за различните продукти :
- Фото оборудване , видео и оптика; тв, електроника и гейминг;електроуреди; IPads , лаптопи,компютри и периферика;както и приспособления и аксесоари за електронни продукти.
- Дамски и мъжки обувки , ботуши, маратонки както и спортни обувки за цялото семейство на оригинални известни компании с известни марки ( Puma , Lacoste, Le Coq Sportif , и т.н.)
А също детски обувки за цялото семейство. Предложенията за дамско и мъжко облекло включва и бельо (секси бански костюми , секси бельо) , фантазия от дамски чанти и мъжки аксесоари.
- Козметиката, грима и парфюмите на Emag Черен Петък 2016 са в раздела за здраве и красота, където също се предлагат и уреди и аксесоари за лична грижа, фитнес аксесоари ,спортни портфейли , различни спортни часовници на известни марки и аксесоари.
В Emag за Черен петък 2016 може да намерите също стоки за дома( кухненска посуда, продукти за банята и градината) , но и матраци , мебели, предмети за бита и домашна декорация ( книги, филми, музика, играчки)и всичко това на скандално ниски цени.